Bedrijfsgegevens exporteren

U kunt met deze functie uw facturen, offertes, inkooporders, creditnota's, klanten, producten en ontvangstbewijzen exporteren en de gegevens downloaden in een CSV-bestand. Deze functie is momenteel alleen beschikbaar bij de webversie.

Web

1. Ga naar onze webapp en meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord
  2. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  3. Klik onder de sectie Overig op Exporteren
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst welke gegevens u wilt exporteren: facturen, offertes, creditnota's, inkooporders, onkosten, artikelen en/of klanten
  5. Klik op Exporteren
  6. U ontvangt een e-mail waarmee u uw export kunt downloaden
  7. De export wordt gedownload als een CSV-bestand, dat u vervolgens kunt openen om uw gegevens te bekijken

Handige tips

• De geëxporteerde gegevens worden niet specifiek geïntegreerd met Quickbooks, Xero of een ander platform voor uw boekhouding. Bij sommige programma's kunt u uw gegevens wel uploaden als Excel-bestand, mits het bestand op de juiste manier is geformatteerd
  • Exports worden gedownload als een verpakt CSV-bestand dat kan worden uitgepakt en opgeslagen voor het standaardprogramma van uw computer voor spreadsheets. Excel (voor Windows-gebruikers) en Numbers (voor Mac-gebruikers) zijn veelgebruikte voorbeelden van spreadsheetprogramma's
  • Als u een bestaand exemplaar van een factuur wilt downloaden, kunt u een exemplaar afdrukken en kopiëren