Verschillen tussen synchronisatie in de oude en nieuwe apps van Invoice2go

In de nieuwe versie van Invoice2go kunt u nu op een nieuwe manier documenten maken en synchroniseren.

In de vorige versie van Invoice2go werden documenten gemaakt op het apparaat en dan gesynchroniseerd met de server. Hierdoor ontstonden allerlei synchronisatieproblemen: ontbrekende documenten, dubbele documenten, enz.

Deze problemen zijn opgelost in de nieuwe versie van Invoice2go. We hebben namelijk een nieuwe manier om documenten te maken en synchroniseren. Als u nu documenten maakt in Invoice2go, worden ze op de server gecreëerd. De documenten worden niet meer gemaakt en opgeslagen op het apparaat.

Synchroniseren in de vorige versie van Invoice2go

• Problemen met de synchronisatie van gegevens kunnen leiden tot uiteenlopende aantallen documenten en statussen op de diverse apparaten
  • Er zijn dan bijvoorbeeld documenten die zijn gemaakt op het ene apparaat, maar die niet bestaan op een ander apparaat
  • Ook zijn er documenten verwijderd op het ene apparaat, terwijl ze nog gewoon op het andere apparaat staan

Synchroniseren in de nieuwe versie van Invoice2go

• Mits het apparaat is verbonden met internet, zijn er geen verschillen meer in de aantallen documenten of de status van uw documenten op uw apparaten.
  • Als u een factuur maakt in de nieuwe versie van Invoice2go, wordt deze aan de cloud toegevoegd (op de servers van Invoice2go)
  • Alle documenten worden rechtstreeks in de cloud van Invoice2go gemaakt. Nieuwe documenten worden niet meer gesynchroniseerd tussen apparaten en de cloud. Synchronisatie tussen apparaten is niet meer nodig. Elke keer dat u zich aanmeldt bij de app van Invoice2go op een apparaat, kunt u uw documenten lezen via de cloud van Invoice2go
  • Alle updates en aanpassingen aan documenten worden ook rechtstreeks in de cloud van Invoice2go uitgevoerd. Updates worden niet meer gesynchroniseerd tussen apparaten en de cloud