Hoe migreer ik van de verouderde app of de klassieke desktopversie van Invoice2go?

Als u een verouderde app van Invoice2go of de klassieke desktopversie gebruikt, hebt u alleen toegang tot de documenten van Invoice2go op het apparaat waarop u de app hebt gedownload en uw account hebt gemaakt.

Als u een ander apparaat gebruikt of het apparaat kwijtraakt, hebt u geen toegang meer tot die documenten. We raden aan dat u uw gegevens exporteert naar een veilige locatie, zodat u uw informatie altijd bij de hand hebt. Helaas kunt u momenteel uw gegevens niet migreren naar het nieuwe platform. Ons team is wel op zoek naar een oplossing waarmee u in de komende maanden deze gegevens kunt overzetten.

We raden aan dat u de nieuwe versie van Invoice2go gebruikt. Zo maakt u automatisch een back-up van al uw documenten en gegevens en zijn ze bereikbaar op alle apparaten. U maakt een nieuw account op ons nieuwe platform door u te registreren op invoice2go.com of door de nieuwste versie te downloaden uit de Apple iTunes Store of Google Play Store.

* Dit artikel is van toepassing op de oude app van Invoice2go (app-pictogram met een witte achtergrond en witte vlakken) en de klassieke desktop.