De app van Invoice2go downloaden

De Invoice2go-app kan worden gedownload voor iOS-apparaten uit de Apple App Store en Android-apparaten uit de Google Play Store .

Invoice2go ondersteunt de volgende aanbevolen mobiele besturingssystemen:

• Voor Apple-gebruikers: de nieuwste versie van iOS 11 en hoger ( beschikbaar op iPhone 4s en iPad 2 en hoge; )
  • Voor Android-gebruikers: Android 6.0 en hoger

Kom te weten op welk besturingssysteem uw apparaat momenteel actief is .

Zodra u de Invoice2go-app hebt gedownload op uw apparaat, opent u de app en maakt u een nieuw account. Hebt u al een Invoice2go-account? Dan meldt u zich aan bij uw bestaande account.

Abonneren via onze mobiele app

1. Download op uw mobiele apparaat de iOS-app van Invoice2go uit de Apple App Store of de Android-app van Invoice2go uit de Google Play Store
  2. Tik op Aan de slag
  3. Voer uw bedrijfsnaam in
  4. Voer uw e-mailadres in
  5. Kies een wachtwoord
  6. Tik op Abonneren