Waarom worden mijn e-mails meerdere keren verzonden?

Als u facturen verzendt naar uw klanten vanaf uw iOS-apparaat en elke e-mail wordt meerdere keren verzonden, gebeurt dit waarschijnlijk omdat uw e-mailaccount van Microsoft (bijv. hotmail.com, msn.com, live.com, enz.) is ingesteld op uw iOS-apparaat in de standaardclient voor e-mail onder de sectie Overig. Alle e-mails van Microsoft moeten worden ingesteld onder de optie Outlook.com in plaats van de optie Overig.

Kijk eerst of u bent geüpdatet naar de nieuwe versie van Invoice2go. De app van Invoice2go is beschikbaar via de iOS App Store of de Google Play Store.

Als u nog steeds problemen met e-mail ondervindt, volgt u de stappen voor probleemoplossing in artikel.

iOS en iPhone

1. Open de instellingen van uw iOS-apparaat

2. Tik op Mail, Contacten en Agenda

3. Selecteer onder de sectie Accounts het e-mailaccount dat berichten twee keer verzendt

4. Tik op Account verwijderen

5. Bevestig dat u e-mail van uw apparaat wilt verwijderen

6. Tik onder de sectie Accounts op Account toevoegen

7. Tik op Outlook.com

8. Voer de aanmeldingsgegevens van uw e-mail in

9. Tik op Ja om de standaard iOS-app voor mail toegang te geven tot uw e-mailaccount

10. Tik op Opslaan

11. Tik onder de sectie Accounts op Nieuwe gegevens ophalen

12. Schakel Push in

13. Zorg ervoor dat Schema voor ophalen niet is ingesteld op Handmatig