Uw lijst met klanten sorteren

U kunt de lijst met klanten gebruiken om de gegevens van alle klanten voor facturen bij te houden, waaronder de naam, het adres, het e-mailadres en het uitstaande saldo van de klant.

U kunt de lijst met klanten sorteren, zodat u opgeslagen klanten gemakkelijk kunt vinden en nieuwe kunt toevoegen. Lees de stappen hieronder om uw lijst alfabetisch of op het openstaande saldo te sorteren.

iOS en Android

1. Tik op Klanten
  2. Tik onder de zoekbalk op Gesorteerd… en kies tussen Alfabetisch en Openstaand saldo
  3. Tik op Toepassen
  4. Tik op de pijlen omhoog en omlaag rechts naast de optie Gesorteerd… om de items oplopend of aflopend te sorteren

Web

1. Klik in het navigatiemenu op Klanten
  2. Tik op de pijl omlaag naast Naam om de klantnamen oplopend of aflopend te sorteren
  3. Klik op de pijl omlaag naast Openstaand saldo om de klanten oplopend of aflopend te sorteren op het bedrag dat ze verschuldigd zijn