Uw klantprofiel beheren

Het klantprofiel is een centrale pagina waar u alle informatie van uw klant beheert. U kunt facturen regelen, rapporten en historische gegevens bekijken, en snelle acties uitvoeren, zoals klanten bellen, sms'jes sturen en e-mailen.

U kunt klanten maken door ze aan de lijst met klanten toe te voegen of door ze op te slaan wanneer u een factuur maakt.

Klantenlijst

In het scherm met het klantprofiel ziet u het uitstaande saldo en de optie om de klant via de app te bellen, sms'en of een e-mail te sturen.

Bij de app voor tablets en andere mobiele apparaten kunt u de informatie van een klant bewerken door het klantprofiel te openen en dan Bewerken te kiezen. Nadat u een telefoonnummer, e-mailadres en locatie hebt ingevoerd, kunt u met de knoppen voor snelle acties uw klant bellen, sms'en of een e-mail sturen. Als u tikt op deze knoppen, wordt de de standaardapp voor bellen, sms'jes en e-mails van uw apparaat geopend.

Tabblad met klantgegevens

Als u een adres begint te typen, stelt Invoice2go automatisch een nauwkeurig adres voor. U kunt dan het juiste adres van een klant selecteren en voorkomt tikfouten.

Als u een adres toevoegt, ziet u een kaart waarop de fysieke locatie van uw klant wordt vastgepind. Tik op de kaart om de app voor kaarten van uw apparaat te openen, zodat u meteen uw route kunt plannen. U moet wel locatiemachtigingen instellen om deze functie te gebruiken.

Tabblad met klantactiviteit

Bij gebruikers met een Standard-abonnement of hoger geeft het tabblad Activiteit alle bijbehorende documenten weer voor die klant.

Als u in dit scherm op Maken tikt, kunt u voor die klant een factuur, offerte, inkooporder, overzicht of creditnota maken.

Via het klantprofiel kunt u meteen alle informatie van uw klant bekijken en contact opnemen als de klant nog onbetaalde facturen heeft.