Mijn valuta is veranderd toen ik de app heb bijgewerkt

Mogelijk hebt u onlangs uw app van Invoice2go bijgewerkt en gemerkt dat bij sommige documenten in uw account de valuta is gewijzigd. Of soms wordt in sommige rapporten het totale saldo niet goed weergegeven omdat de valuta's niet op elkaar aansluiten.

Als dit het geval is, stuurt u ons een e-mail op support@invoice2go.com met het e-mailadres en de ID van uw account samen met de valuta waarin uw documenten moeten worden weergegeven.

Ons team is op de hoogte van een probleem waarbij de documenten in uw account kunnen worden overgezet met een andere valuta dan u hebt ingesteld. Helaas is dit mogelijk als u transacties hebt opgeslagen in een andere valuta in de vorige versie. We kunnen dit niet voorkomen als u de app bijwerkt.

We begrijpen dat dit belangrijk is voor u. We beloven dat we zo snel mogelijk aan het werk gaan met uw supportverzoek om het probleem op te lossen. U ontvangt een e-mail zodra dit het geval is.

U kunt nu, als u dit nog niet hebt gedaan, de valuta van alle nieuwe gemaakte documenten aanpassen door naar Instellingen > Bedrijfsinformatie > Valuta te gaan en de gewenste instelling te kiezen.