Zoeken naar uw documenten, klanten en artikelen

In de meest recente update van de Invoice2go-app kunt u nu de zoekbalk op het startscherm gebruiken om een zoekopdracht uit te voeren voor uw account. Bij de zoekopdracht worden trefwoorden gebruikt voor uw documenten, klanten en artikelen. Zo kunt u de informatie in uw account vinden die de gezochte woorden of nummers bevat.

De balk voor zoeken in de hele app staat bovenin de pagina met het startscherm van de mobiele app en de webapp. Als u tikt in het zoekveld zonder tekst toe te voegen, geeft het scherm op chronologische volgorde de documenten weer die u het laatst hebt bewerkt.

Ziet u de zoekbalk niet? Download dan de nieuwste versie van onze app via de App Store.