Lees dit voordat u uw iPhone of iPad updatet naar iOS 10.3

De update van Apple naar iOS 10.3 (de releasedatum wordt nog bekendgemaakt) kan ertoe leiden dat u de gegevens van Invoice2go kwijtraakt als u geen reservekopie maakt van de app van Invoice2go. Als er iets verkeerd gaat tijdens de update naar iOS 10.3 en u hebt niet op de juiste manier een reservekopie gemaakt van uw Invoice2go-app, kan Invoice2go de verloren gegevens niet terugzetten.

Een reservekopie maken van uw Invoice2go-app

1. Verbind uw apparaat met een wifi-netwerk
  2. Trek in het zijmenu het scherm naar beneden om een harde synchronisatie uit te voeren
  3. Ga naar de Instellingen van Invoice2go
  4. Tik onder de sectie Database op Back-up
  5. Tik op E-mail
  6. Back-up van e-mail

Verder raadt Apple aan dat u een reservekopie maakt van alle andere gegevens die u hebt opgeslagen op uw iPhone of iPad. Als u een reservekopie maakt van uw iPhone of iPad via iCloud of iTunes, wordt er geen reservekopie gemaakt van de gegevens van Invoice2go op uw smartphone. U moet de onderstaande stappen uitvoeren om een complete reservekopie te maken van uw Invoice2go-app.

Een reservekopie maken van uw iPhone of iPad met iCloud

1. Verbind uw apparaat met een wifi-netwerk
  2. Ga op uw apparaat naar Instellingen
  3. Tik op iCloud
  4. Tik op Back-up
  5. Schakel Reservekopie via iCloud in
  6. Tik op OK om de reservekopie via iCloud te starten
  7. Blijf verbonden met het wifi-netwerk totdat de reservekopie via iCloud is voltooid
  8. Zorg ervoor dat de reservekopie is voltooid
  • Tik op Instellingen > iCloud > Opslag > Beheer opslag
  • Uw apparaat selecteren
  • De reservekopie zou onderdeel moeten zijn van de detail samen met de tijd en de grootte van de kopie

Een reservekopie maken van uw iPhone of iPad met iTunes

1. OpeniTunes
  2. Verbind uw apparaat met uw computer
  3. Selecteer uw iPhone, iPad of iPod wanneer deze in iTunes wordt weergegeven
  4. Selecteer de voorkeuren voor het bewaren:
  • Als u de gegevens van uw gezondheid en activiteit wilt opslaan van uw iOS-apparaat of Apple Watch, moet u de reservekopie versleutelen. Selecteer het vakje Versleutel reservekopie [apparaat] en maak een wachtwoord dat u goed kunt onthouden.
  • Wilt u de gegevens van gezondheid en activiteit niet opslaan, dan kunt u een reservekopie maken die niet is versleuteld.
  • Klik op Maak nu een reservekopie
  • Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen