Gebruikers toevoegen en teams maken

Let op: als u een oude versie van Invoice2go gebruikt, moet de accounthouder eerst de app updaten naar de nieuwe versie van Invoice2go voordat de andere gebruikers dat doen.

Nadat de accounteigenaar de nieuwe versie van Invoice2go heeft geïnstalleerd, moeten alle gebruikers updaten naar de nieuwe app. Anders werkt het niet voor alle gebruikers.

Gebruikers toevoegen

Het toevoegen van gebruikers hebben wij nog eenvoudiger voor u gemaakt. Als u in de nieuwe versie van Invoice2go een nieuwe gebruiker aan uw account wilt toevoegen, kunt u kiezen uit twee opties: toegang tot alles of beperkte toegang.

Bij Enterprise- en Unlimited-abonnementen kunt u een nieuwe gebruiker aan uw account toevoegen. Die noemen we een 'teamlid'. Gebruikers bij wie de machtigingen al zijn ingesteld, worden automatisch verplaatst naar de categorie die het beste past. Gebruikers met titels als Manager, Boekhouder, Alleen factureren en Aangepast hebben beperkte toegang. Dit betekent dat ze geen rapporten en instellingen kunnen bekijken, en geen bedrijfsgegevens kunnen exporteren.

Momenteel kunt u alleen via de webapp gebruikers toevoegen en een team instellen. Klik hier om u aan te melden bij uw Invoice2go-account op het web.

Teams

Bij gebruikers die teams hebben ingeschakeld, is wat de teamleden kunnen zien in de app gebaseerd op de categorie waartoe ze behoren. Ze krijgen toegang tot alles of hebben beperkte toegang.

Gebruikers met 'toegang tot alles' kunnen alle activiteiten van het bedrijf in de app zien.

Hebben gebruikers 'beperkte toegang', dan kunnen ze alles zien behalve de rapporten, instellingen en exports.

Web

Momenteel kunt u alleen via de webapp gebruikers toevoegen en een team instellen. Klik hier om u aan te melden bij uw Invoice2go-account op het web.

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Onder de sectie Bedrijf klikt u op Teamleden
  3. Klik op de knop Teamlid toevoegen in de rechterbovenhoek
  4. Voer het e-mailadres van het teamlid in
  5. Selecteer of het nieuwe teamlid toegang tot alles of beperkte toegang heeft. * Als u beperkte toegang kiest, dan kan het teamlid geen rapporten bekijken, instellingen wijzigen of bedrijfsgegevens exporteren.
  6. Klik op Toevoegen
  7. Nadat u het nieuwe teamlid hebt toegevoegd, ontvangt hij of zij een e-mail met een uitnodiging voor een Invoice2go-account.