Kan ik na het updaten de oude versie van Invoice2go weer activeren?

Zodra u de update naar de nieuwe Invoice2go-app hebt uitgevoerd, kunt u niet meer terugkeren naar een oudere versie.

Als u de update uitvoert op een van uw apparaten, wordt de update gestart voor uw hele account. De reden is dat het vorige platform waarop Invoice2go is gebouwd, niet geschikt is voor het nieuwe, huidige platform.

Tijdens het overstappen naar de nieuwe versie van Invoice2go blijven uw gegevens veilig opgeslagen. Uw persoonlijke gegevens, zoals bedrijfsinformatie, uw lijst met klanten en uw lijst met producten, zijn automatisch beschikbaar en gebruiksklaar zodra u naar de nieuwe versie bent geüpdatet.

De nieuwe app van Invoice2go is uiteindelijk een betere ervaring voor u: sneller, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder. De update duurt maar een minuut. Daarna kunt u meteen weer aan het werk.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen