Wat is de nieuwe versie van Invoice2go?

We hebben de originele versie van Invoice2go in een nieuw jasje gestoken. Ons product is nu sneller, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder.

Met ons sterkere fundament ondersteunen we een snellere, gebruiksvriendelijkere en betrouwbaardere ervaring voor ondernemers. En hoewel we nieuwe onderdelen hebben toegevoegd, is er aan ons doel niets veranderd: uw facturering vereenvoudigen, zodat u de aandacht kunt richten op belangrijkere zaken... de groei van uw bedrijf.

Omdat we weten dat u vast wel vragen hebt over de update, hebben we enkele veelgestelde vragen verzameld en beantwoord.

Wat is er verbeterd aan Invoice2go?

We hebben de oorspronkelijke versie van Invoice2go helemaal opnieuw ontworpen. Het product is nu sneller, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder.

Wat verandert er allemaal?

De vernieuwde app heeft een nieuw ontwerp en een gestroomlijnde indeling voor een betere navigatie, zodat u uw alledaagse taken nog makkelijker kunt uitvoeren.

Verder hebben we alles achter de schermen een upgrade gegeven. Met het verbeterde Invoice2go-platform kunt u nu de hele dag rekenen op een hogere betrouwbaarheid. U hebt toegang tot uw informatie op al uw apparaten, wanneer u maar wilt.

Verder is er een nieuwe ontwerpfunctie voor facturen, kunt u een voorbeeld bekijken van de facturen en in realtime wijzigingen aanbrengen, en hebben we het uploaden en toevoegen van afbeeldingen aan facturen aanzienlijk verbeterd. Zo kunt u uw huidige en voltooide producten gemakkelijker laten zien.

Omdat we Invoice2go in een nieuw jasje hebben gestoken, moesten we ook een paar functies verwijderen die maar weinig werden gebruikt. Zo kunnen we ons beter richten op de functies die volgens u meer waarde opleveren. We werken bijvoorbeeld als onderdeel van het nieuwe Invoice2go de factuursjablonen bij die we aanbieden. Nu kunt u kiezen uit sjablonen die zijn geoptimaliseerd voor betere prestaties. Gebruikt u een van onze oudere sjablonen, dan moet u mogelijk een paar veranderingen doorvoeren om met de nieuwe aan de slag te gaan. Dit kleine beetje extra werk bij de nieuwe versie van Invoice2go is absoluut te moeite waard. Op de lange termijn wordt u met de verbeterde sjablonen sneller betaald doordat uw ervaring met Invoice2go sneller en betrouwbaarder is geworden.

Als veranderingen van onze functies op u van toepassing zijn, dan nemen we contact met u op voordat de nieuwe versie wordt gepubliceerd. Houd uw inbox dus goed in de gaten.

Ik wil graag meer weten over de verbeteringen aan de app

• Automatische synchronisatie op alle apparaten: Dankzij automatische synchronisatie krijgt u een nauwkeurig beeld van al uw gegevens op uw computer, smartphone en tablet. Ook hebben we geïnvesteerd in nieuwe technologie, zodat u dag en nacht kunt rekenen op toegenomen betrouwbaarheid.
  • Gebruiksvriendelijk, vereenvoudigd ontwerp: Dankzij de vernieuwde en gestroomlijnde indeling kunt u nu nog gemakkelijker je dagelijkse taken uitvoeren: facturen maken, klant- en productgegevens beheren, onkosten bijhouden, rapporten exporteren en natuurlijk sneller worden betaald.
  • Snelle en nauwkeurige voorbeelden: Het uiterlijk van uw facturen is voor u en uw klanten ontzettend belangrijk. Daarom willen we dat u snel en nauwkeurig een voorbeeld kunt bekijken van uw factuur. Zie alle bewerkingen in realtime en neem belangrijke beslissingen voordat u de factuur naar uw klant opstuurt.
  • Updates zonder downtime: Omdat nieuwe technologie beschikbaar is, kunnen we toekomstige updates en functies sneller dan ooit uitrollen. U weet dus zeker dat u altijd over het beste product voor uw facturering beschikt.

Wat is de reden van deze nieuwe versie?

Ons doel is om u de beste mogelijke app voor mobiele facturering te bieden. Door ons technologische platform te upgraden, kunnen we toekomstige updates en functies sneller dan ooit uitrollen en is de app op alle apparaten een stuk betrouwbaarder.

Wat zijn de gevolgen voor mijn ervaring?

Voor de meeste klanten is het updaten naar de verbeterde versie van Invoice2go net zo makkelijk als het updaten van uw app in de App Store van iOS of Android.  En als automatische updates zijn ingeschakeld op uw apparaat, wordt de app van Invoice2go automatisch bijgewerkt zodra de nieuwe versie is verschenen.

Enkele andere klanten moeten wel een paar extra stappen ondernemen voordat ze de app kunnen updaten. Mogelijk moet u bijvoorbeeld het nieuwste besturingssysteem downloaden op uw apparaat. Geen zorgen, we stellen u van tevoren op de hoogte van speciale omstandigheden, zodat u weet wat u moet doen. Houd uw inbox in de gaten voor berichten van ons met eventuele aanvullende stappen.

Moet ik updaten naar de nieuwe versie van Invoice2go?

Uiteindelijk moeten al onze klanten updaten naar de nieuwe versie van Invoice2go. U hoeft dit echter niet meteen te doen.

Onthoud wel dat de nieuwe app van Invoice2go uiteindelijk een betere ervaring voor u betekent: sneller, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder. Voor de meeste mensen duurt de update maar een minuut. Daarna kunt u gewoon weer aan het werk.  Voor klanten die onze maatfuncties gebruiken, kan het iets langer duren om de nieuwe versie van Invoice2go in te stellen. Is dit het geval, dan nemen we van tevoren contact met u op om u voor te bereiden op de update.

Als u niet op de dag van de lancering wilt updaten naar de nieuwe versie, slaat u meldingen voor updates over en schakelt u de instelling op uw mobiele apparaten voor automatische software-updates uit. Hebt u de nieuwste versie van onze webapp? Dan wordt u automatisch gemigreerd naar de nieuwe versie van Invoice2go zodra de app wordt gelanceerd.

Kan ik de huidige versie van Invoice2go blijven gebruiken?

Ja. We blijven voorlopig de huidige versie van Invoice2go ondersteunen. Als u niet wilt updaten naar de nieuwe versie, slaat u meldingen voor updates over en schakelt u de instelling op je mobiele apparaten voor automatische software-updates uit.

Als u de update uitvoert op een van uw apparaten, wordt de update gestart voor uw hele account. Zodra u bent geüpdatet naar de nieuwe versie van Invoice2go, kunt u niet meer downgraden naar een oudere versie.

Wat gebeurt er als ik niet update?

Niets. Als u automatische software-updates hebt uitgeschakeld op al uw apparaten en de app van Invoice2go niet meteen updatet, blijft u gewoon uw huidige versie gebruiken.

De nieuwe app van Invoice2go is uiteindelijk wel een betere ervaring voor u: sneller, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder. De update duurt maar een minuut. Daarna kunt u gewoon weer aan het werk. In de toekomst wordt de oude versie van de Invoice2go-app niet meer ondersteund. Ons technische team werkt dan alleen nog maar aan de nieuwe en verbeterde app.

Welk besturingssysteem wordt ondersteund door de nieuwe versie van Invoice2go?

Voor Apple-gebruikers: iOS 9 en hoger.

Voor Android-gebruikers: Android API-niveau 16 en hoger (waaronder Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat).

Klik hier om te zien welk besturingssysteem op uw apparaat wordt gebruikt.

Wat gebeurt er als mijn apparaat niet wordt ondersteund?

Als u de nieuwe versie van Invoice2go wilt gebruiken, hebt u een mobiel apparaat nodig met een besturingssysteem dat wordt ondersteund. Hebt u dat niet? Dan blijft u Invoice2go gewoon op uw desktopcomputer gebruiken.

Ik gebruik Invoice2go op meerdere apparaten. Wat zijn de gevolgen van de update voor mij?

Stel dat u Invoice2go op een smartphone en een tablet gebruikt. Zodra u op uw smartphone updatet naar de nieuwe versie van Invoice2go, kunt u de oude versie van de app niet meer gebruiken op uw tablet. Probeert u dat wel, dan wordt u op de tablet gevraagd te updaten naar de nieuwe versie van Invoice2go.

Als u niet wilt updaten naar de nieuwe versie wanneer die wordt gelanceerd, slaat u meldingen voor updates over en schakelt u de instellingen voor automatische software-updates uit op al uw apparaten.

Ik heb gebruikers toegevoegd aan mijn account van Invoice2go. Wat gebeurt als een van deze gebruikers updatet naar de nieuwe versie van Invoice2go en de anderen niet?

Zodra een van uw toegevoegde gebruikers updatet naar de nieuwe versie van de Invoic2go-app, kunnen de andere gebruikers op dat account zich pas weer aanmelden bij de app en die gebruiken als zij ook de nieuwe versie hebben. Als u niet meteen wilt updaten naar de nieuwe versie van Invoice2go, vertelt u tegen de toegevoegde gebruikers dat ze automatische updates moeten uitschakelen en niet handmatig moeten overstappen op de nieuwe app zodra die beschikbaar is.

Hoe moet ik me voorbereiden op de nieuwe versie van Invoice2go?

Door een paar stappen te zetten bent u beter voorbereid op de nieuwe versie van de app:

• Meld u af bij de app en noteer uw wachtwoord voordat u updatet. U hebt uw wachtwoord nodig om u weer aan te melden zodra u de update hebt gedownload.
  • Als u Invoice2go op meerdere apparaten gebruikt, moet u er rekening mee houden dat wanneer u de app updatet op een van uw apparaten, u de app moet updaten op al uw apparaten voordat u zich weer kunt aanmelden en de app kunt gebruiken.
  • Zodra een van uw toegevoegde gebruikers updatet naar de nieuwe app van Invoice2go, moeten alle gebruikers op het account updaten naar de nieuwe versie voordat ze zich opnieuw kunnen aanmelden en de app weer kunnen gebruiken.
  • Zog ervoor dat u het nieuwste besturingssysteem op uw apparaat gebruikt. Klik hier om te zien welk besturingssysteem u hebt.
  • Als u niet op de dag van de lancering wilt updaten naar de nieuwe versie, slaat u meldingen voor updates over en schakelt u de instelling op uw mobiele apparaten voor automatische software-updates uit. Klik hier om te zien hoe u automatische updates uitschakelt op uw apparaat. Hebt u de nieuwste versie van onze webapp? Dan wordt u automatisch gemigreerd naar de nieuwe versie van Invoice2go zodra de app wordt gelanceerd.

Kan ik na het updaten de oude versie van Invoice2go weer gebruiken?

Als u de update uitvoert op een van uw apparaten, wordt de update gestart voor uw hele account. Zodra u bent geüpdatet naar de nieuwe versie van Invoice2go, kunt u niet meer downgraden naar een oudere versie. Al uw gegevens worden gemigreerd naar het nieuwe platform.

Hoe weet ik dat mijn gegevens veilig blijven tijdens de update?

Tijdens het overstappen naar de nieuwe versie van Invoice2go blijven uw gegevens veilig opgeslagen. Uw persoonlijke gegevens, zoals bedrijfsinformatie, uw lijst met klanten en uw lijst met producten, zijn automatisch beschikbaar en gebruiksklaar zodra u naar de nieuwe versie bent geüpdatet.

Ik heb er zin in! Kan ik nu al overstappen?

Als u een voorproefje wilt van de app en samen met ons de toekomst van Invoice2go wilt vormgeven, dan laat u ons dat weten. We nemen dan contact met u op als u in aanmerking komt voor ons bètaprogramma.

En nu?

We sturen u meer informatie naarmate de lancering dichterbij komt. Zodra de nieuwe app beschikbaar is, helpen we u de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u geen last hebt van onderbrekingen.

Download de nieuwe versie van Invoice2go op iPhone of iPad.

Download de nieuwe versie van Invoice2go op iPhone of iPad.