Hoe krijg ik de nieuwe versie van Invoice2go?

Als u wilt updaten naar de verbeterde versie van Invoice2go, werkt u gewoon de app bij via de App Store van iOS of Android. Als automatische updates zijn ingeschakeld op uw apparaat, gebeurt dit automatisch voor uw app van Invoice2go zodra de nieuwe versie is gepubliceerd.

Kunt u uw app niet updaten of u niet aanmelden bij uw account? Mogelijk gebruikt u dan een app met een verouderd besturingssysteem. Als u wilt upgraden naar de nieuwste versie van Invoice2go, moet u uw besturingssysteem bijwerken naar een apparaat met een actueel besturingssysteem.

Voor een optimale ervaring raden we wel aan dat u de nieuwste beschikbare software downloadt voor uw apparaat (iOS 11 en hoger, Android 6.0 en hoger). De nieuwe versie van de Invoice2go-app is beschikbaar op de volgende besturingssystemen:

• Voor Apple-gebruikers: iOS 9 en hoger (beschikbaar op iPhone 4s en iPad2 en nieuwer )
  • Voor Android-gebruikers: Android 4.1 en hoger (waaronder Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat).

Kom te weten op welk besturingssysteem uw apparaat momenteel actief is.

Zodra u de app hebt bijgewerkt op een van uw apparaten, zoals uw smartphone, moet u de app updaten op alle apparaten waarmee u toegang krijgt tot uw accounts (zoals tablets of andere smartphones).