Een voorbeeld van een factuur bekijken

Bekijk een voorbeeld van uw voltooide factuur voordat u die naar uw klant stuurt, zodat u zeker weet dat alle informatie klopt.

Het voorbeeld van uw factuur is het PDF-exemplaar dat als e-mailbijlage naar uw klant wordt verzonden.

Hieronder staat stap voor stap hoe u een voorbeeld bekijkt van uw factuur. De onderstaande stappen zijn hetzelfde voor alle soorten documenten (offertes, inkooporders en creditnota's) .

iOS en Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een voorbeeld wilt bekijken
  3. Tik op Voorbeeld rechtsbovenin om uw factuur te bekijken
  4. Tik op de pijl terug linksbovenin om terug te gaan naar het scherm met het factuuroverzicht
  5. Zodra u het voorbeeld van uw factuur hebt bekeken, kunt u de factuur bewerken, opslaan of naar uw klanten verzenden

Web

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een voorbeeld wilt bekijken
  3. Klik op het tabblad Voorbeeld aan de bovenkant om uw factuur te bekijken
  4. Klik om Weergeven als PDF in te schakelen, zodat u de factuur als PDF kunt bekijken
  5. Zodra u een voorbeeld van uw factuur hebt bekeken, kunt u deze verzenden naar uw klant of klikken op Opslaan en sluiten in de rechterbovenhoek

Handige tips

• Uw klant ontvangt de factuur als een PDF-bijlage
  • Uw klant heeft dus een programma als Adobe Reader nodig om de bijlage met de factuur te bekijken (deze software is op de meeste computers al geïnstalleerd)
  • U hebt een internetverbinding nodig om een factuur te verzenden, af te drukken of om een voorbeeld ervan te bekijken