Een factuur als volledig betaald markeren

Als uw klant uw factuur volledig heeft betaald, kunt u hieraan een betaling toevoegen door de factuur als volledig betaald te markeren.

Wanneer u facturen markeert als volledig betaald, wordt de status van de factuur ingesteld op Volledig betaald. De factuur wordt verplaatst naar het onderdeel Betaald van uw lijst met facturen. Verder wordt de betaling van het volledige bedrag toegevoegd aan de betalingsgeschiedenis.

iPhone, iPad en Android

1. Tik op het pictogram linksboven om het navigatiemenu aan de zijkant te openen
  2. Tik op Facturen
  3. Selecteer de factuur waaraan u een betaling wilt toevoegen
  4. Tik in de blauwe actiebalk op Betaling
    • Screen_Shot_2018-03-22_at_11.01.33_AM.png
  5. Tik op Als volledig betaald markeren
  6. Tik op het betaalde bedrag om de betalingsgeschiedenis van de factuur te bekijken

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur waaraan u een betaling wilt toevoegen
  3. Klik op het tabblad Voorbeeld of Verzenden aan de bovenkant
  4. Klik onder Saldo aan de rechterkant op Betaling toevoegen
  5. Schakel Als volledig betaald markeren in
  6. Voer een betalingsmethode in: contant, cheque, bankoverschrijving, creditcard, PayPal
  7. Voeg een aantekening over de betaling toe
  8. Klik op Betaling toevoegen
  9. Klik op Betalingsgeschiedenis om de betalingsgeschiedenis van de factuur te bekijken

Handige tips

• Als u op een mobiel apparaat facturen als volledig betaald markeert, kunt u de datum van de betaling niet wijzigen en de betalingsmethode (bijv. contant, cheque, enz.) van de klant niet toevoegen. Ook kunt u geen aantekeningen maken bij de betaling
  • Als uw klant een factuur betaalt met een betaalkaart, een creditcard of via PayPal, voegt Invoice2go deze betalingen automatisch toe aan uw facturen
  • Alle facturen die door uw klant met een pas of PayPal volledig zijn betaald, worden door Invoice2go als volledig betaald gemarkeerd. Daarna verplaatst de app ze naar het onderdeel Betaald van uw lijst met facturen