De taalinstellingen van Invoice2go updaten

In Invoice2go worden verschillende talen ondersteund. Als u de taal wijzigt in de app, worden de labels en tekst van uw documenten aangepast naar de door u gekozen taal.

Als u de taalinstellingen updatet, gelden de nieuwe instellingen voor alle toekomstige documenten in uw account en voor alle apparaten. Al bestaande documenten, zoals facturen die u al hebt gemaakt, worden niet veranderd in uw Invoice2go-instellingen.

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogramin de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik op Factuur aanpassen
  3. Tik op Opties
  4. Tik op Algemeen (rechtsonderin)
  5. Tik op Taal
  6. Selecteer de taal die u wilt gebruiken
  7. Tik op OK om te bevestigen

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik op Factuuropties aanpassen
  4. Klik op Taal
  5. Selecteer de taal die u wilt gebruiken
  6. Klik op OK
  7. Klik op Ontwerp opslaan