Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Als u uw abonnement hebt aangeschaft via Buy.2go.com, staat deze op automatisch verlengen aan het einde van de abonnementsperiode. U kunt de automatische verlenging van uw abonnement op elk moment uitschakelen.

Voor abonnementen die zijn ingesteld op automatische verlenging, verwerkt Invoice2go de betaling aan de hand van de betalingsgegevens die u hebt opgegeven op Buy2go.com wanneer het abonnement verloopt. De betaling is voor het volledige bedrag van het abonnement, tenzij anders bepaalt door een speciale aanbieding of promotie.
 
Als u tijdens uw abonnement een upgrade uitvoert, wordt dit nieuwe abonnement op automatisch verlengen ingesteld (m.a.w. als u een Start-abonnement koopt en een maand later voert u een upgrade uit naar een Pro-abonnement, worden de kosten voor automatisch verlengen bij het verlopen van het abonnement gelijk aan de standaard Pro-prijs die u kunt zien op onze pagina prijzen tenzij anders bepaalt door een speciale aanbieding of promotie).
 
Opm.: Dit artikel is uitsluitend van toepassing op klanten die een Invoice2go-abonnement hebben aangeschaft via Buy.2go.com. Dit is niet van toepassing op onze klanten die uitsluitend aankopen hebben gedaan via de appstores van iOS en Android.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen