Abonnement beheren

U kunt uw abonnement altijd opzeggen via iOS, Android en het web. Als u uw abonnement opzegt, verloopt het aan het einde van uw huidige termijn en hebt u geen toegang meer tot actieprijzen waarvoor u in aanmerking kwam.

Als u uw abonnement opzegt, meldt u zich af voor de actietarieven. Dit betekent dat de prijs voor een nieuwe termijn kan variëren op basis van de huidige prijs van uw abonnement. In sommige gevallen kan de betaling worden afgewezen door uw bank: dit kan verschillende redenen hebben. Als dit gebeurt, wordt uw account tijdelijk geblokkeerd en melden we dit u per e-mail. We proberen de betaling opnieuw te verwerken en zodat u zo snel mogelijk weer kunt factureren. U kunt uw account ook op ieder moment handmatig vernieuwen op buy.2go.com.

Invoice2go biedt geen restitutie voor de resterende periode van uw huidige abonnement als u uw abonnement opzegt of voor eerder verlopen abonnementstermijnen.

Als u uw abonnement via buy.2go.com hebt aangeschaft, wordt dit onmiddellijk ingesteld op automatische verlenging aan het einde van de abonnementstermijn. Op dat moment verwerkt Invoice2go een betaling met de betalingsgegevens die u oorspronkelijk hebt opgegeven bij buy.2go.com.

Volg de onderstaande stappen om uw abonnement voor uw platform op te zeggen.

iOS

Alle aankopen en terugbetalingen in de iTunes App Store worden op dit moment afgehandeld door Apple. Om uw Invoice2go-abonnement op uw iOS-apparaat te annuleren of te wijzigen, volgt u deze stappen in uw iTunes-account.

Android

Als u uw abonnement hebt aangeschaft via uw Android-apparaat, wordt de betaling beheerd via Google Play. Wilt u uw abonnement opzeggen of wijzigen, volgt u deze stappen in uw Google Play-account.

Web

1. In het beginmenu van Invoice2go klikt u op uw Bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik onder het gedeelte Account op Abonnement beheren
  4. Klik op Abonnement opzeggen
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het opzeggen te voltooien. U ontvangt dan een bevestiging waarin staat dat uw abonnement aan het einde van uw volgende factureringstermijn afloopt