Automatische verlenging van abonnement beheren

U kunt automatische verlengingen voor uw abonnement uitschakelen wanneer u maar wilt. Als u automatische facturering uitschakelt, loopt uw abonnement aan het einde van de huidige termijn af. U hebt dan geen toegang meer tot tijdelijke prijzen waarvoor u in aanmerking kwam.

Wanneer u automatisch verlengen uitschakelt, meldt u zich af voor de tarieven voor automatische verlenging. Dit betekent dat de prijs voor een nieuwe termijn kan variëren op basis van marktschommelingen. In sommige gevallen kan de betaling worden afgewezen door uw bank: dit kan verschillende redenen hebben. Als dit gebeurt, wordt uw account tijdelijk geblokkeerd en melden we dit u per e-mail. We proberen de betaling opnieuw te verwerken en zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt factureren. U kunt uw account ook op ieder moment handmatig vernieuwen op buy.2go.com.

Invoice2go biedt geen restitutie voor de resterende periode van uw huidige abonnement als u automatische verlenging uitschakelt of voor eerder verlopen abonnementstermijnen.

Als u uw abonnement hebt aangeschaft via buy.2go.com, wordt het automatisch verlengd aan het einde van de abonnementstermijn. Op dat moment verwerkt Invoice2go een betaling met behulp van de betalingsgegevens die u in eerste instantie hebt opgegeven bij buy.2go.com.

Volg deze stappen om automatische verlenging van uw abonnement uit te schakelen:

Web

1. Ga naar het Invoice2go Billing Center
  2. Klik op Uw abonnement wordt automatisch verlengd op...
  3. Klik in het volgende scherm op Automatische facturering uitschakelen
  4. Uw account is niet meer ingesteld op automatisch verlengen en verloopt op de vervaldatum

iOS

Apple handelt momenteel alle aankopen en terugbetalingen af via de iTunes App Store. Als u uw Invoice2go-abonnement wilt opzeggen of wijzigen op uw iOS-apparaat, volgt u deze stappen in uw iTunes-account.

Android

Als u uw abonnement hebt aangeschaft via uw Android-apparaat, wordt de betaling beheerd via Google Play. Wilt u uw abonnement opzeggen of wijzigen, volgt u deze stappen in uw Google Play-account.