Hoe upgrade ik mijn abonnement?

iPhone en iPad

Ga naar Buy.2go.com om uw abonnement te upgraden. Invoice2go beschikt over verschillende abonnementen afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Indien nodig kunt u ook direct vanuit de app upgraden naar een ander abonnement.
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Nu upraden.

Door op Upgrade te tikken, kunt u er voor kiezen om een upgrade naar een ander abonnement uit te voeren.

Als u een testaccount hebt, kunt u tikken op Kopen om een abonnement te selecteren en te upgraden.

*Als u recent een Start- of een Pro-abonnement hebt aangeschaft en u wilt alsnog upgraden, geven we u een korting op het abonnementsgeld van de vorige transactie.

Android

Ga naar Buy.2go.com om uw abonnement te upgraden. Invoice2go beschikt over verschillende abonnementen afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Indien nodig kunt u ook direct vanuit de app upgraden naar een ander abonnement.
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Nu upraden.
Door op Upgrade te tikken, kunt u er voor kiezen om een upgrade naar een ander abonnement uit te voeren.

Als u een testaccount hebt, kunt u tikken op Kopen om een abonnement te selecteren en te upgraden.

*Als u recent een Start- of een Pro-abonnement hebt aangeschaft en u wilt alsnog upgraden, geven we u een korting op het abonnementsgeld van de vorige transactie.

Web

Ga naar Buy.2go.com om uw abonnement te upgraden. Invoice2go beschikt over verschillende abonnementen afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Indien nodig kunt u ook direct vanuit de app upgraden naar een ander abonnement.
  1. Klik op het e-mailadres dat wordt getoond in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Manage / Upgrade Account of Manage / Renew Account.
Door op Upgrade te tikken, kunt u er voor kiezen om een upgrade naar een ander abonnement uit te voeren.

Als u een testaccount hebt, kunt u tikken op Kopen om een abonnement te selecteren en te upgraden.

*Als u recent een Start- of een Pro-abonnement hebt aangeschaft en u wilt alsnog upgraden, geven we u een korting op het abonnementsgeld van de vorige transactie.