Uw abonnementen upgraden.

Invoice2go heeft verschillende abonnementen die u kunt kopen afhankelijk van uw zakelijke behoeften.

U kunt uw plan op elk gewenst moment upgraden om meer facturen te ontvangen, uw klantenlijst uit te breiden of toegang te krijgen tot meer Invoice2go-functies. Als u erachter komt dat een lager Invoice2go-plan beter werkt voor uw bedrijf, kunt u contact met ons opnemen via support@invoice2go.com om u te downgraden naar een lager plan wanneer uw abonnement afloopt.

Bezoek onze pagina plannen en prijzen om gegevens van onze verschillende plannen te vergelijken en vindt het juiste plan voor uw zakelijke behoeften.

iOS en Android

1. Tik op het  Profielpictogram  in de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik op Plangegevens
  3. Tik op Upgraden

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Onder  Account, klik op  Abonnement beheren
  4. Klik op  Upgraden