Ik kan me niet aanmelden bij mijn account

Kunt u zich niet aanmelden bij uw Invoice2go-account? Volg dan de stappen hieronder om het probleem op te lossen.

Ik ben het wachtwoord van mijn account vergeten

• Controleer of u het wachtwoord juist hebt ingevoerd
  • Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u dat hier opnieuw instellen

Ik blijf het juiste wachtwoord invoeren, maar moet me telkens weer opnieuw aanmelden

Uw account is geüpdatet naar de nieuwe en verbeterde versie van Invoice2go, maar u gebruikt een oudere versie van de app op dit apparaat. Hierdoor is de huidige versie van uw app niet compatibel met de nieuwe versie van Invoice2go. Update uw app via de Apple App Store (iPhone en iPad) of de Google Play Store (Android).

Ik ontvang de foutmelding 'Item bestaat niet' wanneer ik me probeer aan te melden

We ondervinden momenteel een probleem waarbij sommige iOS-gebruikers een foutmelding 'Item bestaat niet' ontvangen wanneer ze zich proberen aan te melden. Ons team is op zoek naar een oplossing. We verontschuldigen ons voor eventueel ongemak voor uw of uw bedrijf.

Intussen kunt u het probleem oplossen door de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Als u na het verwijderen en opnieuw installeren nog steeds last hebt van het probleem, neemt u contact op met ons supportteam.

Ik ben het e-mailadres van mijn account vergeten

• Controleer of u de gebruikersnaam juist hebt ingevoerd
  • Mogelijk hebt u een ander e-mailadres gebruikt als gebruikersnaam voor uw account
  • Bent u aangemeld bij uw account op een mobiel apparaat, dan kunt u uw gebruikersnaam zien door naar Instellingen > Accountgegevens > E-mail te gaan

Ik ontvang de melding 'Link verlopen' wanneer ik op de link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord klik

In onze e-mails voor het opnieuw instellen van wachtwoorden kan er maar een link per keer actief zijn. Als u dus meer dan een keer klikt op de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord, is alleen de meest recente geldig en dient u die te gebruiken. Bovendien verloopt deze link na 24 uur.

Ik weet niet zeker of ik de nieuwe app heb

Als u uw bedrijf hebt gemaakt met de nieuwe app van Invoice2go (elke versie nieuwer dan 10.9) of via de webapp, dan kunt u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hebt u daarentegen uw account gemaakt op een oudere versie en de app niet geüpdatet, dan is de app verouderd. U moet dan via de App Store de versie van Invoice2go updaten om u aan te melden.

Weet u nog steeds niet zeker of u een compatibel account hebt, vergelijk dan het logo van de app met de afbeelding hieronder.

Oude versies van Invoice2go

Gebruikers die Invoice2go hebben aangeschaft voor een eenmalig tarief op hun mobiele apparaat of desktopcomputer hebben alleen toegang tot die standalone versie. We hebben ondersteuning voor deze versies gestaakt. Dit houdt in dat uw informatie alleen toegankelijk is op dat apparaat.

Picture1.png    invoice2go.png

Nieuwe versies van Invoice2go met Cloud2go

Gebruikers die momenteel een Invoice2go-abonnement hebben (Lite, Standard, Advanced, Unlimited), kunnen onze nieuwe app gebruiken. Uw informatie is dan altijd op alle apparaten beschikbaar.

Zien deze stappen er anders uit? Dan gebruikt u mogelijk een eerdere versie van Invoice2go. Bekijk hier de instructies.