Standaard opmerkingen op uw facturen gebruiken

U kunt uw eigen standaard opmerkingen op uw facturen aanbrengen en weergeven.

iPhone en iPad app

1. Ga naar Instellingen
  2. Selecteer Opmerkingen
  3. Selecteer Factuur
  4. Voer de tekst in die u standaard wilt weergeven als opmerking op de factuur
  5. Tik op Terug
Android app
  1. Ga naar Instellingen
  2. Selecteer Stand. opmerkingen
  3. Tik op INV
  4. Voer de tekst in die u standaard wilt weergeven als opmerking op de factuur
Web app
  1. Ga naar Instellingen
  2. Selecteer Opmerkingen
  3. Selecteer Factuur
  4. Voer de tekst in die u standaard wilt weergeven als opmerking op de factuur
  5. Klik op Opslaan

Do these steps look different? If so, you may be using a previous Invoice2go version. See instructions here.