Het koppelen van een foto aan uw factuur

Koppel foto's en afbeeldingen aan uw facturen.

iPhone en iPad app
  1. Open de factuur
  2. Tik op de knop met de paperclip
  3. Selecteer de knop met de Camera, maak een foto en tik vervolgens op Gebruik foto. Of tik op de knop met de map om een foto te selecteren en tik vervolgens op Kiezen
  4. U kunt op Bijlage # tikken om het bijschrift te bewerken
  5. Voer indien nodig een beschrijving in
  6. Tik op Klaar
Om een foto van de bijlage te verwijderen, opent u de factuur en tikt u op de miniatuur van de afbeelding.
Tik op Bewerken en vervolgens op de knop Verwijderen van de afbeelding die u wilt wissen. Tik ter bevestiging op Verwijderen.

Android app
  1. Open de factuur
  2. Tik op de knop met de paperclip
  3. Selecteer de knop met de Camera om een foto te maken
    Of tik op de knop met de map om een foto te selecteren
  4. U kunt op Bijlage # tikken om het bijschrift te bewerken
  5. Voer indien nodig een beschrijving in
  6. Tik op Opslaan
  7. Tik nogmaals op Opslaan
Om een foto van de bijlage te verwijderen, opent u de factuur en tikt u op de miniatuur van de afbeelding. Druk langer op de afbeeldingen als u deze wilt verwijderen. Selecteer OK ter bevestiging.

Web app
  1. Open de factuur
  2. Klik op de knop met de paperclip
  3. Kik op Foto kiezen en selecteer de afbeelding die u wilt toevoegen
  4. Klik op Openen
    Of klik op de foto en sleep deze vervolgens naar het vak Bijlagen
  5. U kunt op Bijlage # klikken om het bijschrift te bewerken
  6. Voer indien nodig een beschrijving in
  7. Klik op Klaar
Om een foto van de bijlage te verwijderen, opent u de factuur en klikt u op de miniatuur van de afbeelding.
Klik op de afbeelding die u wilt wissen en klik vervolgens op Verwijderen. Selecteer Ja ter bevestiging.

Do these steps look different? If so, you may be using a previous Invoice2go version. See instructions here.