Handmatig een betaling aan een factuur toevoegen

Als u een transactie vastlegt voor een factuur, kunt u handmatig een volledige betaling of meerdere gedeeltelijke betalingen toevoegen.

Legt u een gedeeltelijke betaling voor uw factuur vast, dan past de factuur de betaling toe en wordt automatisch het resterende saldo berekend. Bij elke transactie die u opgeeft, kunt u de datum en methode van betaling vastleggen samen met aanvullende opmerkingen en het bedrag.

iOS en Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur waaraan u een betaling wilt toevoegen
  3. Tik op Betaling
  4. Tik op Betaling vastleggen
  5. Voer het bedrag voor de betaling in: dit kan het volledige bedrag of een deel zijn
  6. Voer een betalingsmethode in: contant, cheque, creditcard, bankoverschrijving, PayPal
  7. Selecteer de betalingsdatum
  8. Voer een betalingsmethode in (bijv. contant, cheque, enz.)
  9. Voeg een aantekening over de betaling toe
  10. Tik op Opslaan in de rechterbovenhoek
  11. Tik op Transactiegeschiedenis om de betalingsgeschiedenis van de factuur te bekijken

Web

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur waaraan u een betaling wilt toevoegen
  3. Klik onder Saldo aan de rechterkant op Betaling toevoegen
  4. Voer het bedrag voor de betaling in: dit kan het volledige bedrag of een deel zijn
  5. Voer een betalingsmethode in: contant, cheque, creditcard, bankoverschrijving, PayPal
  6. Voeg een aantekening over de betaling toe
  7. Klik op Betaling toevoegen
  8. Klik op Betalingsgeschiedenis weergeven om de betalingsgeschiedenis van de factuur te bekijken