Importeren van een bestaande product- of klantenlijst

Als u een bestaande product- of klantenlijst hebt, kunt u deze naar uw account importeren. U kunt de product- of klantenlijst importeren via de web app.

Web App
  1. Klik op Producten.
    Of ga naar Klanten.
  2. Klik op de knop Importeren rechtsonder in de lijst.
  3. Klik op Bestand kiezen.
  4. Selecteer het bestand dat u wilt importeren.
    U kunt alleen komma-gescheiden csv-bestanden gebruiken.
  5. Klik op Openen.
  6. Klik op het vervolgkeuzemenu om een label voor iedere kolom te selecteren.
  7. Vink het vakje aan naast de rijen die u wilt importeren.
  8. Klik op Volgende.
  9. Controleer de informatie die u wilt importeren.
  10. Klik op Voltooien om de import te starten.
  11. Wanneer de import klaar is, klikt u op Sluiten.

Tips

• U kunt alleen komma-gescheiden CSV-bestanden importeren.
  • De duur van het importproces is afhankelijk van het aantal geselecteerde rijen en de hoeveelheid gegevens die moeten worden geïmporteerd.
  • Als er rijen zijn die niet geïmporteerd kunnen worden, wordt dit vermeld in de voortgangsbalk. U kunt eventuele fouten herstellen wanneer het importproces is voltooid.
  • Als het importproces wordt afgebroken voordat het is voltooid, worden de rijen die al zijn geïmporteerd voor de annuleren alsnog toegevoegd aan uw lijst.

Do these steps look different? If so, you may be using a previous Invoice2go version. See instructions here.