Het instellen van uw bedrijfslogo

Voeg uw bedrijfslogo toe aan uw facturen of maak een logo met de logo wizard.

iPhone en iPad app:
  1. Ga naar Instellingen
  2. Tik op Mijn logo instellen
  3. Selecteer Gebruik afbeelding van filmrol om uw eigen logo toe te voegen
  4. Tik op het album waar het logo is opgeslagen
  5. Selecteer het logo dat u wilt toevoegen
  6. U kunt in- en uitzoomen door de foto 'samen te knijpen'
    Tik op Vierkant om het logo vierkant te maken
    Tik op Origineel om de gemaakte wijzigingen ongedaan te maken
  7. Tik op Klaar
  8. Veeg naar links of rechts om het gewenste kader te selecteren
  9. Tik op Kleur
  10. Veeg naar links of rechts om te gewenste kleur te selecteren
  11. Tik op Volgende
  12. Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om de grootte van uw logo te wijzigen
  13. Plaats het logo door op Links, Gecentreerd of Rechts te tikken
    U kunt ook op het logo drukken en het naar de gewenste plek verplaatsen
  14. Tik op Klaar
U kunt ook een logo maken met de logo wizard.
In Instellingen, tikt u op Mijn logo instellen en selecteert u Logo op maat ontwerpen om te beginnen.

Android app:

1. Ga naar Instellingen
  2. Tik op Mijn logo instellen
  3. Selecteer Gebruik afbeelding uit galerij om uw eigen logo toe te voegen
  4. Kies de fotogalerij of de app die u wilt gebruiken
  5. Selecteer het logo dat u wilt toevoegen
  6. Snij de afbeelding bij
  7. Tik op Bijsnijden & Opslaan
  8. Veeg naar links of rechts om de gewenste vorm te selecteren
  9. Tik op Kleur
  10. Veeg naar links of rechts om te gewenste kleur te selecteren
  11. Tik op Volgende
  12. Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om de grootte van uw logo te wijzigen
  13. Plaats het logo door op Links, Gecentreerd of Rechts te tikken
    U kunt ook op het logo drukken en het naar de gewenste plek verplaatsen
  14. Tik op Klaar
U kunt ook een logo maken met de logo wizard.
In Instellingen, tikt u op Mijn logo instellen en selecteert u Logo op maat ontwerpen om te beginnen.

Web app:
  1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Mijn logo instellen
  3. Selecteer Uw eigen uploaden om uw eigen logo toe te voegen
  4. Tik op het album waar het logo is opgeslagen
  5. Selecteer het logo dat u wilt toevoegen
  6. Klik op Openen
  7. Selecteer de gewenste vorm
  8. Klik op Kleur
  9. Selecteer de gewenste kleur
  10. Klik op Volgende
  11. Verplaats de schuifregelaar naar links of rechts om de grootte van uw logo te wijzigen
  12. Plaats het logo door op Links, Gecentreerd of Rechts te tikken
    U kunt ook op het logo drukken en het naar de gewenste plek verplaatsen
  13. Klik op Opslaan
U kunt ook een logo maken met de logo wizard.
In Instellingen, tikt u op Mijn logo instellen en selecteert u Logo op maat ontwerpen om te beginnen.

Tips

• Mijn logo instellen wordt alleen afgebeeld als Aangepast sjabloon UIT staat
  • Er wordt een exemplaar van het door u ontworpen logo opgeslagen in de fotogalerij van uw mobiele apparaat
  • Om de positie van het logo te bewerken of om het logo te verwijderen, gaat u naar Instellingen en selecteert u Mijn logo instellen

Do these steps look different? If so, you may be using a previous Invoice2go version. See instructions here.