De upgrade van mijn account is mislukt

Als u geen bevestigingse-mail hebt ontvangen voor de aankoop van het abonnement en de upgrade van de account is mislukt, kunt u contact opnemen net de helpdesk van Invoice2go voor hulp.
Geef de volgende informatie op bij uw supportaanvraag:
  • Uw account-ID
  • Een screenshot van de bevestigingse-mail (indien mogelijk)
  • Voer Account Did Not Upgrade in als onderwerp van uw e-mail of vraag bij de supportaanvraag
De bevestigingse-mail toont uw bedrijfsnaam, het abonnement dat u hebt gekocht, de valuta en het betaalde bedrag, betalingsgegevens en het transactienummer.
Om er voor te zorgen dat de aankoop van uw abonnement vlot verloopt, volgen hier enkele tips:
  • Gebruik Google Chrome
  • Gebruik een goede en stabiele internetverbinding
  • Zorg dat er voldoende geld op uw account staat

Klik hier om hulp te vragen bij het upgraden van uw account.