Waar kan in mijn accountgegevens vinden?

Uw account-ID wordt getoond in het veld Account.

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij uw account en waarop u e-mails van Invoice2go ontvangt.

De balk Opslaggebruik toont de resterende hoeveelheid opslag voor uw account.

Als u een Enterprise-abonnement hebt, kunt u nieuwe gebruikers toevoegen aan uw account via Gebruikers beheren.

iPhone en iPad

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Account beheren.

Android

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Account beheren.

Web

1. Klik op het e-mailadres dat wordt getoond in de rechterbovenhoek.
    Dit e-mailadres is de gebruikersnaam die u gebruikt om u aan te melden bij uw account en waarop u e-mails van Invoice2go ontvangt>.
  2. Klik op Account beheren/vernieuwen.