Een reservekopie van mijn bedrijfsgegevens maken

Telkens als u uw account synchroniseert, wordt er automatisch een reservekopie van uw bedrijfsgegevens gemaakt.

Indien nodig kunt u ook handmatig een reservekopie van uw bedrijfsgegevens maken, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Om uw account te synchroniseren, gaat u naar het menu in de zijbalk en veegt u omlaag naar de knop Home.
Om handmatig een reservekopie te maken van uw bedrijfsgegevens volgt u deze stappen:

iPhone en iPad app:
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Veeg omlaag en tik op Back-up.
  3. Selecteer E-mail om de reservekopie naar een e-mailadres te sturen.
    Of kies voor Openen met... om de app te selecteren waarmee u deze wilt openen.

Android app:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Veeg omlaag en tik op Back-up.
  3. Selecteer Database opslaan naar SD Card.
    Of kies voor Database e-mailen om deze te versturen.

Web app:

Klik op de knop Synchroniseren om uw account te synchroniseren.
De optie voor een handmatige reservekopie van uw bedrijfsgegevens is niet beschikbaar in de Web app.
U kunt de Invoice2go app op uw mobiele telefoon gebruiken om een handmatige reservekopie van uw bedrijfsgegevens te maken.

Tips

• Telkens als u uw account synchroniseert, wordt er automatisch een reservekopie gemaakt en wordt uw account bijgewerkt.
  • Om een reservekopie van de bedrijfsgegevens te herstellen op uw account, kunt u contact opnemen met de support van Invoice2go om u te helpen.