Uw abonnement opzeggen

Invoice2go heeft een 100% geld terug-garantie als u binnen de eerste 30 dagen niet tevreden bent met uw abonnement.

Vindt u dat Invoice2go na het proberen niet bij u past, dan stelt u ons hiervan binnen 30 dagen na de eerste betaling op de hoogte om een volledige terugbetaling te ontvangen van Invoice2go. Na 30 dagen is restitutie geen mogelijkheid meer. Gedeeltelijke terugbetalingen worden niet uitgevoerd.

Aankopen via de website van Invoice2go en Android Google Play

Als u Invoice2go hebt aangeschaft op onze website of via de Google Play Store op uw Android-apparaat, dan vraagt u een terugbetaling aan via onze klantenservice.

We hebben de volgende informatie nodig om uw terugbetalingsverzoek te verwerken:

1. De account-ID van Invoice2go en het e-mailadres
  2. De reden dat u Invoice2go niet meer wilt gebruiken
  3. De aankoopdatum

Zodra u uw terugbetalingsverzoek hebt ingediend, duurt het tien werkdagen om de terugbetaling te verwerken. Voor de terugbetaling wordt dezelfde betalingsmethode gebruikt als bij de aankoop.

Aankopen via de iTunes App Store

Apple handelt momenteel alle aankopen en terugbetalingen af via de iTunes App Store. Als u uw Invoice2go-abonnement wilt opzeggen of wijzigen op uw iOS-apparaat, volgt u deze stappen in uw iTunes-account.

Terugbetalingen voor terugkerende abonnementen worden niet gegarandeerd. Apple bepaalt of u hiervoor in aanmerking komt. U moet dus rechtstreeks contact opnemen met Apple.

1. Ga naar https://getsupport.apple.com/
  2. Klik op Facturering en abonnementen
  3. Klik op Abonnementen en aankopen
  4. Klik op Vraag een terugbetaling aan
  5. Kies hoe u een terugbetaling wilt aanvragen (online of per e-mail)