Uw abonnement opzeggen

Als u niet tevreden bent met uw Invoice2go-abonnement en u wilt uw abonnement opzeggen, volg dan de volgende stappen om uw account op te zeggen en een terugbetaling aan te vragen.

Houd er rekening mee dat alle terugbetalingsverzoeken onderhevig zijn aan beoordeling op basis van de voorwaarden van ons factureringsbeleid

Aankopen via de website van Invoice2go en Android Google Play

Als u Invoice2go op onze website of via de Google Play Store op uw Android-apparaat hebt gekocht, kunt u een terugbetaling aanvragen door contact op te nemen met ons supportteam

We hebben de volgende informatie nodig om uw terugbetalingsverzoek te verwerken:

1. De account-ID van Invoice2go en het e-mailadres
  2. Reden voor opzeggen Invoice2go
  3. Aankoopdatum

Zodra u uw terugbetalingsverzoek hebt ingediend, duurt het 10 werkdagen om de terugbetaling te verwerken. Voor de terugbetaling wordt dezelfde betalingsmethode gebruikt als bij de aankoop.

Aankopen via de iTunes App Store

Apple handelt momenteel alle aankopen en terugbetalingen af via de iTunes App Store. Als u uw Invoice2go-abonnement wilt opzeggen of wijzigen op uw iOS-apparaat, volgt u deze stappen in uw iTunes-account.

Terugbetalingen voor terugkerende abonnementen worden niet gegarandeerd. Apple bepaalt of u hiervoor in aanmerking komt. U moet dus rechtstreeks contact opnemen met Apple.

1. Ga naar https://getsupport.apple.com/
  2. Klik op Facturering en abonnementen
  3. Klik op Abonnementen en aankopen
  4. Klik op Terugbetaling aanvragen

Kies hoe u een terugbetaling wilt aanvragen (vraag online een terugbetaling aan of via e-mail)