Invoice2go openen op het web

U hebt toegang tot uw account van Invoice2go op uw computer door u aan te melden bij uw account via onze website,  https://invoice.2go.com/ . Met de online app kunt u eenvoudiger taken uitvoeren, zoals factuurgegevens invoeren voor een recent project of gegevens uit rapporten bestuderen om te zien hoe uw bedrijf presteert.

De volgende functies zijn alleen toegankelijk via de webapp:

De nieuwe versie van Invoice2go ondersteunt Google Chrome 49+, Safari 10+ en Firefox 44+.

Klik   hier om u aan te melden bij uw Invoice2go-account op het web.