Betalingsherinneringen annuleren

U kunt betalingsherinneringen uitschakelen voor alle toekomstige facturen op uw account in uw instellingen. Als u betalingsherinneringen uitschakelt in de instellingen van uw account, worden alle eerder geplande betalingsherinneringen uitgeschakeld voor uw facturen.

Volg de onderstaande instructies om betalingsherinneringen uit te schakelen voor een factuur zonder deze functie uit te schakelen voor al uw documenten.

iPhone en iPad

1. Open de factuur waarvoor u een betalingsherinnering wilt uitschakelen
  2. Schakel de betalingsherinneringen uit
  3. Tik op Opslaan.

* Beschikbaar voor versies iOS 9.4.0 en recenter

Android

1. Open de factuur waarvoor u een betalingsherinnering wilt uitschakelen
  2. Schakel de betalingsherinneringen uit
  3. Tik op Opslaan.

* Beschikbaar voor versies Android 8.5.0 en recenter

Web

1. Open de factuur waarvoor u een betalingsherinnering wilt uitschakelen
  2. Schakel de betalingsherinneringen uit
  3. Klik op Opslaan

U hebt een Standard-, Advanced- of Unlimited-abonnement nodig om betalingsherinneringen te gebruiken. Hebt u een Lite-abonnement van Invoice2go? Voer dan een upgrade uit om de betalingsherinneringen te gebruiken.