De status van de factuur verandert niet nadat klanten de e-mail hebben bekeken

We willen u een zo goed mogelijk inzicht geven in de documenten die u naar uw klanten opstuurt. Daarom kunt u met Factuurstatus zien wanneer uw klanten de documenten hebben geopend die u naar ze hebt opgestuurd.

Hebt u een Standard-, Advanced- of Unlimited-abonnement en verandert de status van een document niet wanneer een klant uw e-mail opent? Dit kunnen de oorzaken zijn:

De functie voor tracking is verwijderd

• Mogelijk heeft uw klant een e-mailprovider die de tracking e-mails verwijdert. Invoice2go kan dan niet doorgeven wanneer uw klant uw e-mail heeft geopend. Zelfs als uw e-mailprovider de functie voor tracking heeft verwijderd, verandert de status van een document als uw klant de e-mail opent en dan klikt op Nu betalen of Ik heb dit al betaald.

E-mails verzenden op Android

• U hebt uw document verzonden op een Android-apparaat. Als u documenten verzendt op een apparaat met Android, verandert de status van uw document niet wanneer uw klant de e-mail opent. Dit hangt samen met de beperkingen van het besturingssysteem. Als uw klant daarentegen de e-mail opent en dan klikt op Nu betalen of Ik heb dit al betaald, verandert de status van uw document van Verzonden in Geopend.

Functie is geen onderdeel van het abonnement