Betalingsherinneringen plannen

Dankzij de betalingsherinneringen van Invoice2go wordt u sneller betaald doordat u automatisch herinneringen via e-mail stuurt aan uw klanten om ze te informeren dat het tijd is om de facturen te betalen die u ze hebt gestuurd.

U beheert de timing van uw betalingsherinneringen in Klantcommunicatie van het onderdeel Instellingen.

De betalingsherinneringen worden 3 dagen voor, op de deadline, en 3 en 7 dagen nadat de betaling nog niet is ontvangen verzonden. Geplande betalingsherinneringen worden niet verzonden naar uw klant als een factuur al is gemarkeerd als volledig betaald, hetzij handmatig of via de optie van Invoice2go om met een creditcard of betaalkaart te betalen.

U moet een geldig e-mailadres van uw klanten toevoegen aan de factuur om betalingsherinneringen te kunnen verzenden. Zodra deze zijn gepland, worden alle herinneringen naar uw klanten opgestuurd om 7:00 uur plaatselijke tijd (uw tijdzone).

U hebt een Standard-, Advanced- of Unlimited-abonnement nodig om betalingsherinneringen te gebruiken. Hebt u een Lite-abonnement van Invoice2go? Voer dan een upgrade uit om betalingsherinneringen te gebruiken.

iPhone en iPad

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik onder de sectie Bedrijf op Klantcommunicatie
  3. Tik op Betalingsherinneringen
  4. Schakel de betalingsherinneringen in of uit
  5. Kies het schema dat u wilt instellen voor de betalingsherinneringen
  6. Tik op Stuur mij een voorbeeld om een voorbeeld te ontvangen van een betalingsherinnering

* Beschikbaar voor versies iOS 9.4.0 en nieuwer

Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik onder de sectie Bedrijf op Klantcommunicatie
  3. Tik op Betalingsherinneringen
  4. Schakel de betalingsherinneringen in of uit
  5. Kies het schema dat u wilt instellen voor de betalingsherinneringen
  6. Tik op Stuur mij een voorbeeld om een voorbeeld te ontvangen van een betalingsherinnering

* Beschikbaar voor versies Android 8.5.0 en nieuwer

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Klik onder de sectie Bedrijf op Klantcommunicatie
  3. Schakel de betalingsherinneringen in of uit
  4. Kies het schema dat u wilt instellen voor de betalingsherinneringen
  5. Klik op Stuur mij een voorbeeld om een voorbeeld te ontvangen van een betalingsherinnering