Termijnfacturen plannen

Tijd is geld. En het kan extra tijd kosten om dezelfde gegevens opnieuw in te voeren voor een terugkerend project. Met onze functie voor termijnfacturen kunt u uw processen stroomlijnen door een periodiek schema in te stellen voor facturen bij terugkerende projecten voor klanten.

Dit is een premium functie die onderdeel is van Unlimited-abonnementen. Als u een termijnfactuur instelt, wordt automatisch een nieuw document gemaakt nadat de door u opgegeven termijn is verstreken: elke week, elke twee weken of elke maand. Zodra u een termijnfactuur hebt gemaakt, ontvangt u een melding in de app. Hierin staat dat u de factuur kunt verzenden naar uw klant. De factuur wordt niet automatisch verzonden; u moet deze eerst controleren.

iPhone, iPad en Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een termijnfactuur wilt maken
  3. Schuif naar beneden en tik op Termijnfactuur
  4. Selecteer hoe vaak u de termijnfactuur wilt verzenden: Elke week, Elke twee weken, Elke maand of Geen

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een termijnfactuur wilt maken
  3. Onder de sectie Termijnfactuur aan de rechterkant van het scherm klikt u op de vervolgkeuzelijst
  4. Selecteer hoe vaak u de termijnfactuur wilt verzenden: Elke week, Elke twee weken, Elke maand of Uit
  5. Klik op Opslaan en sluiten