Het e-mailadres van uw account wijzigen

Soms wilt u het e-mailadres wijzigen dat u gebruikt om e-mails van Invoice2go te ontvangen en lezen. Als u dit doet, wijzigt u het e-mailadres dat wordt gebruikt voor al uw accounts. Dit kan gevolgen hebben voor de berichten die u ontvangt over uw account, abonnement, marketing en betalingen.

Een nieuw e-mailadres heeft impact op hoe u zich aanmeldt bij al uw accounts.

Als naast het e-mailadres Accounteigenaar staat te lezen, ontvangt u berichten over uw account, abonnement, marketing en betalingen straks op een ander e-mailadres.

Hebt u betalingen ingeschakeld op een van uw accounts, dan heeft het wijzigen van uw e-mailadres voor Invoice2go geen gevolgen voor de toegang tot uw Stripe-account. Het e-mailadres waarop u meldingen over betalingen ontvangt, moet afzonderlijk worden gewijzigd door contact op te nemen met support.

U ontvangt twee e-mails als u uw e-mailadres wijzigt:

• Een e-mail met een melding op het oorspronkelijke adres dat wordt gewijzigd.
  • Een e-mail op het nieuwe e-mailadres ter validatie. U moet klikken op de verificatielink in het validatiebericht om de wijziging uit te voeren.

iPhone en iPad

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik onder de sectie Account op Accountgegevens
  3. Tik op E-mail
  4. Bewerk het nieuwe e-mailadres voor aanmelding
  5. Tik op Opslaan.
  6. Tik op Wijziging bevestigen
  7. U moet klikken op de validatielink in de e-mail die is verzonden naar het nieuwe adres om de wijziging uit te voeren. Het nieuwe e-mailadres wordt weergegeven in de app als de link in het validatiebericht is gevalideerd.

Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik onder de sectie Account op Accountgegevens
  3. Tik op E-mailadres (accounteigenaar)
  4. Bewerk het nieuwe e-mailadres voor aanmelding
  5. Tik op OK
  6. Tik op E-mailadres wijzigen
  7. U moet klikken op de validatielink in de e-mail die is verzonden naar het nieuwe adres om de wijziging uit te voeren. Het nieuwe e-mailadres wordt weergegeven in de app als de link in het validatiebericht is gevalideerd.

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Klik onder de sectie Account op Accountgegevens
  3. Klik op E-mailadres wijzigen
  4. Bewerk het nieuwe e-mailadres voor aanmelding
  5. Klik op Wijziging bevestigen
  6. U moet klikken op de validatielink in de e-mail die is verzonden naar het nieuwe adres om de wijziging uit te voeren. Het nieuwe e-mailadres wordt weergegeven in de app als de link in het validatiebericht is gevalideerd.