Het nieuwe startscherm

De nieuwste versie van onze app heeft een gloednieuw startscherm met een bijgewerkt ontwerp, meer functies en vereenvoudigde snelle acties wanneer u Invoice2go opent. Het nieuwe startscherm bevat snelkoppelingen om nieuwe offertes, facturen, onkosten en klanten te maken. Ook kunt u uw tijd bijhouden en meer.

Als u ons scherm Vandaag al hebt gebruikt, dat een overzicht heeft van uw onbetaalde facturen, dan hebben we goed nieuws voor u: dit scherm is nu onderdeel van het startscherm. Als u de sectie Vandaag wilt openen, veegt u naar boven op uw scherm. U ziet dan meteen uw onbetaalde facturen en kunt contact opnemen met uw klanten. Via het scherm Vandaag weet u precies wie u nog geld is verschuldigd en loopt u nooit meer een betaling mis. De functie Vandaag is beschikbaar voor iedereen met een Pro-abonnement of hoger.

Ons nieuwe startscherm heeft een nieuw, eenvoudiger ontwerp waarmee u via snelkoppelingen nieuwe offertes, facturen, onkosten, tijdsinvoer en meer kunt invoeren.

Wilt u toegang tot deze snelkoppelingen en de geïntegreerde functie Vandaag, dan opent u gewoon het startscherm van uw Invoice2go-app.

Bellen maken

Op het startscherm vindt u bellen met snelle acties voor alle categorieën met documenten, klanten of artikelen. U kunt hierop tikken om er eentje te maken. Blader door deze bellen door naar links te vegen en tik dan op hetgeen u wilt toevoegen.

Updates, tips en nieuwe functies

Onder de bellen kunt u bladeren door de kaarten met info over onze nieuwste tips, zodat u optimaal profiteert van Invoice2go. U leest meer over de tools waarmee u uw bedrijf sneller en efficiënter kunt runnen. U hoeft minder tijd in de facturering en boekhouding te steken en kunt de aandacht richten op projecten en klanten.

De feed Vandaag: een overzicht van facturen

Veeg omhoog op het scherm en krijg toegang tot de feed Vandaag. Aan de bovenkant van het scherm worden te late en onbetaalde facturen weergegeven. Op elke factuurkaart ziet u het volgende meteen:

• Het openstaande saldo
  • Klantgegevens
  • De status voor Verzonden, Geopend en Herinnering (en het aantal dagen sinds de laatste actie)
  • Snelle acties voor e-mail, berichten en markeren als betaald

• Als u op het scherm Vandaag een factuur wilt markeren als betaald, tikt u op Markeren als betaald. U krijgt dan een bevestiging te zien. Vervolgens wordt de factuur verwijderd uit de lijst Vandaag.
  • Als u een factuur (opnieuw) wilt verzenden, tikt u gewoon op die optie op de kaart met de factuur.

Het startscherm Vandaag is eigenlijk net een persoonlijke assistent: u kunt uw dag indelen, weet precies welke betalingen nog moeten worden uitgevoerd en kunt in een handomdraai mensen herinneren aan achterstallige rekeningen. Blader naar beneden en zie meteen wat u moet doen.

TIPS

1. Tik op de naam van de klant en word doorgeleid naar het profiel, waar u meteen alle activiteiten met deze klant kunt bekijken.
  2. Als u een factuur als betaald markeert, wordt deze uit de lijst verwijderd.