Tijdsinvoer maken en opslaan

Met de functie Tijd bijhouden kunt u in een handomdraai de tijd bijhouden die u op locatie of met een klant doorbrengt.  Voeg dan de tijdsinvoer toe aan een factuur samen met opmerkingen over het uitgevoerde werk. En houd via de app eenvoudig de gefactureerde en ongefactureerde tijd bij.

Volg de onderstaande stappen om nieuwe tijdsinvoer op te zetten via het startscherm van Invoice2go:

Web:

1. Klik op Tijd aan de linkerkant van het scherm in het navigatiemenu
  2. Klik op Tijd bijhouden
  3. Klik op de witte cirkel om de timer te starten.
  4. Tik op dezelfde startknop om te pauzeren en om de timer opnieuw te starten
  5. Voer in het veld Aantekeningen aanvullende informatie in over het werk dat u uitvoert
  6. Vergeet niet om een klant toe te wijzen aan uw tijdsinvoer. Controleer wel of de toegewezen klant klopt voordat u hem opslaat
    • De tijdsinvoer wordt pas opgeslagen als u een klant hebt toegewezen.

Om de online tijdsinvoer op te slaan, klik u op de knop Stoppen en klikt u vervolgens op Opslaan

• Wijs een klant toe aan uw tijdsinvoer.  De tijdsinvoer wordt pas opgeslagen als u een klant hebt toegevoegd aan de functie voor tijdsinvoer.Alle aantekeningen worden ook automatisch opgeslagen bij uw tijdsinvoer: geen extra werk dus!
  • Als u klikt op Verwijderen wordt de tijdsinvoer definitief verwijderd. We kunnen deze ingevoerde tijd dan niet herstellen.

Mobiel:

1. Open het navigatiemenu aan de linkerkant van uw scherm
  2. Tik op Tijd
  3. Tik op Tijd bijhouden
  4. Tik op de witte cirkel om de timer te starten
  5. Tik op dezelfde startknop om te pauzeren en om de timer opnieuw te starten
  6. Voer in het veld Aantekeningen aanvullende informatie in over het werk dat u uitvoert
  7. Vergeet niet om een klant toe te wijzen aan uw tijdsinvoer. Controleer wel of de toegewezen klant klopt voordat u hem opslaat
    • De tijdsinvoer wordt pas opgeslagen als u een klant hebt toegewezen.

Om de online tijdsinvoer op te slaan, tikt u op de knop Stoppen en tikt u vervolgens op Opslaan

• Wijs een klant toe aan uw tijdsinvoer.  De tijdsinvoer wordt pas opgeslagen als u een klant hebt toegevoegd aan de functie voor tijdsinvoer.Alle aantekeningen worden ook automatisch opgeslagen bij uw tijdsinvoer: geen extra werk dus!
  • Als u tikt op Verwijderen wordt de tijdsinvoer definitief verwijderd. We kunnen deze ingevoerde tijd dan niet herstellen.