Tijdsinvoer factureren

Tijd is geld, iedereen weet dat. Daarom kunt u nu met onze nieuwe, eenvoudige functie op nauwkeurige wijze uw tijd bijhouden, gewoon rechtstreeks vanuit de app.

Nu kunt u:

• Leg vast wanneer u begint en stopt met werken
  • Stuur klanten onmiddellijk een factuur voor uw tijd (of sla de tijdsinvoer op voor later)
  • Laat klanten zien dat u open en eerlijk bent over hoelang u hebt gewerkt

Alle tijdsinvoer wordt opgeslagen in de sectie Tijd van uw account.  Net als bij facturen heeft deze sectie twee mappen; Ongefactureerd en Gefactureerd , zodat u meteen ziet voor welke tijd nog moet worden betaald.  Tijdsinvoer die nog niet is gefactureerd, is niet toegevoegd aan een factuur. Gefactureerde invoer is gekoppeld aan de bijbehorende factuur. De tijdsinvoer kan worden toegevoegd aan een factuur door naar de map Ongefactureerd te gaan en op de knop Tijd factureren te tikken.  Volg de stappen hieronder om de bijgehouden tijd toe te voegen aan een factuur;

iOS en Android:

1. Ga naar Tijd en klik op de tijdsinvoer die moet worden gefactureerd
  2. Tik op Tijd factureren
    • Selecteer of u de details van de tijdsinvoer wilt toevoegen aan de factuur
    • Voeg een uurtarief of een vast tarief toe aan de tijdsinvoer
  3. Tik op Toevoegen aan factuur
    • Omdat er al een klant is toegewezen aan de tijdsinvoer, wordt de informatie van de klant automatisch ingevuld in de sectie voor de klant van uw nieuwe factuur
  4. Tik op Bedrag en kies Vast tarief of Per uur om de kosten in rekening te brengen bij de eindklant
  5. Tik op Toevoegen aan factuur en de tijdsinvoer wordt toegevoegd als een item
    • Als Onderdelen en arbeidsuren is ingeschakeld, wordt Tijd ondergebracht in de categorie Arbeidsuren

Web:

1. Ga naar Tijd en klik op de tijd die u in rekening wilt brengen
  2. Klik op Tijd factureren
  3. Er wordt een nieuwe factuur gemaakt en toegewezen aan de klant.  De tijdsinvoer is een regelitem in het nieuwe document met een begindatum en -tijd. Ook staan eventuele opmerkingen bij de tijdsinvoe;
  4. Klik door naar de prijs om het uurtarief aan te passen of een vast tarief toe te voegen aan uw tijdsinvoer