Navigeren in uw app terwijl u de tijd bijhoudt

Met de functie Tijd bijhouden kunt u in een handomdraai de tijd bijhouden op een site en bij een klant zonder dat u elke keer dat u de app opent of een webpagina bezoekt de timer moet stoppen en starten.  Gebruik de optie Minimaliseren bij de nieuwste versie voor toegang tot een andere sectie van uw Invoice2go-app terwijl de timer actief blijft op de achtergrond.

Web

1. Klik op de V in de rechterhoek van uw tijdtracker
  2. De geminimaliseerde blauwe timer wordt weergegeven tijdens uw bezoek aan de website van Invoice2go
  3. Klik op dezelfde knop om uw timer te openen en voeg aantekeningen toe als u daarvoor klaar bent

Wilt u een nieuwe webbrowser openen?  Dat kan.  Mits de webbrowser met Invoice2go geopend blijft en de timer niet is gestopt, wordt de tijd gewoon op de achtergrond bijgehouden.  Als u de browser met Invoice2go sluit of naar een andere plek navigeert zonder de timer op te slaan, worden de tijdsinvoer en de aantekeningen definitief verwijderd.

Mobiel

1. Klik op de V in de rechterhoek van uw tijdtracker
  2. De tijdtracker wordt weergegeven als een blauwe balk aan de onderkant van het scherm.
  3. Gebruik de app om opgeslagen informatie te vinden.  Uw tracker blijft op de achtergrond actief
  4. Ga terug naar de sectie Tijd van uw app en maximaliseer de tijdtracker om aantekeningen toe te voegen als u daar klaar voor bent
  5. De geminimaliseerde blauwe balk wordt alleenweergegeven als u in de sectie Tijd van uw app bent.  De geminimaliseerde blauwe balk is niet meer te zien als u andere onderdelen van uw account bezoekt. De timer blijft wel gewoon actief.

Screen_Shot_2018-03-23_at_4.02.03_PM.png  Screen_Shot_2018-03-23_at_4.02.09_PM.png

Wilt u wat informatie opzoeken in een andere app?  Geen probleem!  Mits de app van Invoice2go op de achtergrond actief is en u die niet gedwongen afsluit, blijft de timer gewoon actief.  Als u de app gedwongen afsluit, worden de tijdsinvoer en de hieraan gekoppelde aantekeningen verwijderd.