Abonneren via gekoppelde socialemedia-accounts

Als u zich abonneert op Invoice2go, kunt u nu uw account van Facebook of Google koppelen. Meld u daarna aan door maar een keer te tikken elke keer dat u de Invoice2go-app opent.

Door u te abonneren met uw account voor sociale media kunt u gemakkelijk een account maken en zich snel aanmelden. Zo bespaart u tijd en maakt u nooit meer een tikfout bij het aanmelden.

Download eerst hier onze Android-app, ga hiernaartoe voor de iOS-app of bezoek onze webapp op https://invoice.2go.com/ om uw account te maken.

Als u uw Facebook- of Google-account wilt gebruiken om u aan te melden bij uw Invoice2go-account door een keer te tikken (of klikken), kiest u Doorgaan met Facebook (of Doorgaan met Google). Een scherm met machtigingen wordt weergegeven. Controleer dat u het juiste account hebt en accepteer dan.

Zodra u een optie voor abonneren hebt gekozen, meldt u zich elke keer met dezelfde optie aan bij uw account.

Wat moet ik doen bij aanmeldingsfouten?

Heel soms wordt een foutmelding weergegeven als u zich hebt aangemeld via een socialemediasite en de integratie is mislukt. Is dit het geval, dan kunt u zich niet aanmelden door uw e-mailadres in te voeren (aangezien u zich alleen kunt aanmelden via de methode waarmee u zich hebt geabonneerd). U kiest dan Wachtwoord vergeten. Vervolgens ontvangt u een link in uw Google-account waarmee u een nieuw wachtwoord kunt maken en uw account kunt openen.

Bij andere aanmeldingsfouten gaat u in dit artikel op zoek naar wat tips om het probleem op te lossen.

Als u zich wilt aanmelden via een account voor sociale media, moet u een account maken in versie 10.32 of nieuwer van onze app.