Waarom zijn mijn betalingsherinneringen ingeschakeld?

De betalingsherinneringen zijn standaard ingeschakeld. Als u een factuur maakt, sturen we dus automatisch een herinnering per e-mail aan uw klanten om ze te laten weten dat een betaling moet worden uitgevoerd of achterstallig is.

Uit gegevens blijkt dat onze klanten die betalingsherinneringen hebben ingeschakeld, sneller worden betaald en minder onbetaalde facturen hebben. Daarom raden we aan dat u deze instelling ingeschakeld houdt.

Als onderdeel van uw bestaande instellingen sturen we uw klanten automatisch een herinnering 3 dagen voor de betalingsdatum, op de betalingsdatum en 7 dagen na de deadline, als u de betaling nog niet hebt ontvangen.

U kunt de frequentie van de betalingsherinneringen veranderen of ze uitschakelen:

1. Klik onder Instellingen op Klantcommunicatie
  2. Schakel de betalinsherinneringen in of uit
  3. Selecteer het schema dat u wilt gebruiken voor uw herinneringen

U kunt de betalingsherinneringen ook uitschakelen voor specifieke facturen als u ze niet naar bepaalde klanten wilt opsturen. Zo gaat u te werk:

1. Open uw factuur
  2. Tik op Bewerken
  3. Tik op Uw klant
  4. Schakel de betalingsherinneringen in of uit
  5. Tik op Opslaan