Facturen die synchroniseren, ontbreken en in behandeling zijn

Als uw bedrijf niet de krachtige internetverbinding heeft die vereist is om de Invoice2go-app zonder problemen te gebruiken, kunnen er connectiviteitsproblemen optreden. Enkele voorbeelden:

• Problemen met de synchronisatie van informatie
  • Documenten in behandeling
  • Een draaiende cirkel voor het laden bij het openen van een ander scherm

Alle apparaten

Facturen in behandeling

Als een factuur wordt gemarkeerd als 'in behandeling', is het alleen opgeslagen op uw apparaat en nog niet op onze servers. Dit wordt meestal veroorzaakt door problemen met de internetverbinding toen de factuur is gemaakt. U kunt dit probleem oplossen door gebruik te maken van een krachtige internetverbinding, de factuur te openen, te tikken op Bewerken en dan op Opslaan.

Omdat het Invoice2go-programma in de cloud wordt gehost, hebt u altijd een krachtige internetverbinding nodig om de app te laten synchroniseren. Misschien bent u net als wij en laat u uw apparaat altijd aanstaan. Dit kan leiden tot een verslechterende gegevensverbinding. We raden aan dat u uw telefoon regelmatig uitschakelt en weer inschakelt om een nieuwe internetverbinding op te zetten.

Als uw documenten na deze stappen nog steeds in behandeling zijn, kunt u ook op de onderstaande manier uw factuur opslaan en de facturen in behandeling verwijderen:

1. Open de factuur die in behandeling is
  2. Tik op de knop ⋮ rechtsonderin
  3. Selecteer Kopiëren naar…
  4. Kopieer de factuur naar een andere factuur en tik op Kopiëren
  5. Zodra u de factuur hebt opgeslagen, ziet u twee exemplaren van deze factuur: het oorspronkelijke document in behandeling en het nieuwe dat u op moet slaan
  6. U kunt dan naar links vegen op de factuur in behandeling om deze te verwijderen uit de app

Ontbrekende facturen

Bij sommige accounts kunnen de instellingen voor documentlogo's problemen veroorzaken met synchronisatie op meerdere apparaten. Als u een logo hebt geüpload naar uw facturen en problemen met synchroniseren ondervindt, kunt u deze problemen oplossen door de instellingen van Invoice2go te openen en de opties voor uitlijning en afmeting te selecteren.

1. Meld u aan bij uw Invoice2go-account op invoice2go.com via een computer
  2. Open de Instellingen van Invoice2go via het linkermenu
  3. Ga naar Factuur aanpassen > Opties
  4. Klik op Logo
  5. Klik op Positie
  6. Selecteer de opties Uitlijning en Afmeting (het groene vinkje naast de optie)
  7. Klik op Ontwerp opslaan

Dit is een suggestie die niet altijd werkt. Vaak lost u hiermee wel problemen met beschadigde logo's op, waardoor uw toekomstige synchronisatie van documenten soepeler verloopt.

iOS

Een tip die we aanraden om problemen met uw connectiviteit op uw iOS-apparaat op te lossen is om locatievoorzieningen in te schakelen voor de app van Invoice2go. Zo kan de app continu synchroniseren met onze servers en werkt alles zo goed mogelijk.

Locatievoorzieningen inschakelen:

1. Ga naar de instellingen van uw iOS-apparaat
  2. Tik op Privacy
  3. Tik op Locatievoorzieningen
  4. Kies voor Invoice2go de optie ALTIJD

Aanvullende stappen om ervoor te zorgen dat de Invoice2go-app optimaal functioneert:

• Kies een krachtige internetverbinding voor uw apparaat terwijl u de app gebruikt
  • Schakel van tijd tot tijd uw apparaat uit en weer in om de internetverbinding te vernieuwen

Android

Op Android-apparaten kunt u de cache van uw apparaat wissen om de prestaties van de app te verbeteren. Soms kan de cache van de app met verloop van tijd de app vertragen en laten crashen.

De cache van de app wissen:

1. Ga naar het menu Instellingen van uw apparaat
  2. Zoek Beheer toepassingen/apps
  3. Ga op zoek naar de app van Invoice2go
  4. Tik op Opslag en de knoppen voor het wissen van de cache, waarna de appgegevens beschikbaar worden