De Android-functie voor e-mail: problemen met het verzenden van facturen

Als het niet lukt om uw factuur via e-mail te verzenden, controleert u of de app van Invoice2go goed is ingesteld en gekoppeld aan de app voor e-mail van uw apparaat.

Schakel de machtigingen in voor de app van Invoice2go en e-mail:

1. Ga naar de instellingen van uw telefoon
  2. Tik op Beheer van apps/toepassingen
  3. Ga op zoek naar uw app voor e-mail (Mail, Gmail of een andere app voor het verzenden van facturen)
  4. Tik op Machtigingen
  5. Schakel de machtigingen in voor alle afgebeelde opties
  6. Ga terug en herhaal dit voor de Invoice2go-app

Stel de standaardapp voor e-mail in:

1. Ga naar de instellingen van uw telefoon
  2. Tik op Beheer van apps/toepassingen
  3. Ga op zoek naar uw app voor e-mail (Mail, Gmail of een andere app voor het verzenden van facturen)
  4. Tik op Instellen als standaard
  5. Tik op Standaardwaarden wissen
  6. De volgende keer dat u een factuur verzendt via Invoice2go wordt u gevraagd welke e-mailapp u wilt gebruiken. Kies het e-mailadres, waarna dat account elke keer wordt geopend dat u een factuur wilt verzenden.

Nog een paar handige tips:

• Zorg ervoor dat de factuur niet terechtkomt in een map voor spam of ongewenste e-mail door klanten te adviseren uw e-mailadres toe te voegen samen met het adres van onze server mail@invoice2go.com aan hun lijst met herkende afzenders
  • Voer het e-mailadres van de klant nauwkeurig in zonder tikfouten
  • Probeer uzelf een testfactuur te sturen door uw eigen adres aan het veld met de bestemming toe te voegen.  Hebt u de factuur ontvangen?Download de nieuwste versies van de app voor Invoice2go en voor e-mail