De iOS-functie voor e-mail: problemen met het verzenden van facturen

Als het niet lukt om uw factuur via e-mail te verzenden, controleert u of de app van Invoice2go goed is ingesteld en gekoppeld aan de app voor e-mail van uw apparaat.

De configuratie van uw app en de functie voor e-mail controleren:

1. Open de app Instellingen op uw iOS-apparaat
  2. Tik op Wachtwoorden en Accounts en controleer of uw e-mailaccount op de lijst staat
  3. Is dit het geval, dan tikt u op uw e-mailadres en verifieert u dat de optie Aan is geselecteerd
  4. Zo niet, dan tikt u op Voeg account toe en voegt u uw e-mailadres toe aan de lijst. Kies bij de schakelaar voor Aan
    1. Bij meerdere e-mailaccounts controleert u welk account als standaard is ingesteld onder Contactpersonen
  5. Open dan de app Mail (niet de app voor e-mail van Gmail of Yahoo) op uw iOS-apparaat
    1. Deze app heeft een blauwe achtergrond en een witte envelop:
    2. Screen_Shot_2018-04-26_at_9.41.10_AM.png
    3. Bij de huidige versie van onze app is Invoice2go compatibel met de app van Gmail, Yahoo Mail en meer. Als u niet de standaardapp van iOS voor e-mail gebruikt, probeert u de onderstaande stappen voor uw standaardapp voor e-mail. Blijft u problemen ondervinden, dan downloadt u de app Mail uit de App Store van iTunes.
  6. Controleer of alle e-mailadressen actueel zijn en kijk of u een testbericht kunt ontvangen dat u via deze app naar uzelf verzendt.
  7. Als u een andere e-mailapp standaard wilt gebruiken, controleert u eerst of u de nieuwste versie hebt van de app voor Invoice2go. Daarna probeert u dezelfde aanbevolen stappen.

Als u onlangs iOS 11 hebt gedownload, zijn enkele standaardinstellingen in de Apple-update aangepast. Omdat de configuratie van elk apparaat anders kan zijn en afhankelijk is van het model dat u gebruikt, volgt u elke stap om de instellingen van uw apparaat te controleren.

Ververs apps op achtergrond:

1. Open de app Instellingen op uw iOS-apparaat
  2. Tik op Invoice2go
  3. Zorg dat Ververs apps op achtergrond is ingeschakeld

Mail inschakelen:

1. Open de app Instellingen op uw iOS-apparaat
  2. Tik op Accounts en Wachtwoorden
  3. Tik op uw standaardadres voor e-mail
  4. Schakel Mail en Contactpersonen in

Nog een paar handige tips:

• Zorg ervoor dat de factuur niet terechtkomt in een map voor spam of ongewenste e-mail door klanten te adviseren uw e-mailadres toe te voegen samen met het adres van onze server mail@invoice2go.com aan hun lijst met herkende afzenders
  • Voer het e-mailadres van de klant nauwkeurig in zonder tikfouten
  • Probeer uzelf een testfactuur te sturen door uw eigen adres aan het veld met de bestemming toe te voegen.  Hebt u de factuur ontvangen?Download de nieuwste versies van de app voor Invoice2go en voor e-mail