Wat zijn mijn opties voor het accepteren van betalingen voor een factuur?

Invoice2go heeft partnerschappen met Stripe (een credit/debit-kaartverwerker) en PayPal, om u snelle betalingsopties te bieden die u online kunt accepteren via uw Invoice2go-app. Deze betalingsopties worden geleverd met standaard verwerkingskosten. Als u betaling op een factuur met een andere optie wilt accepteren, kunt u dat op verschillende manieren doen.

Voor alle andere opties om betalingen te ontvangen die niet via Invoice2go zijn gekoppeld, kunt u handmatig instructies op uw factuur toevoegen zodat klanten deze kunnen betalen. Houd er rekening mee dat deze opties niet via Invoice2go gaan, en alleen tussen u en uw eindklant zijn, dus u bent verantwoordelijk voor het beheer van deze transacties. Enkele van de opties die onze klanten gebruiken, zijn onder meer:

• Square Cash

• Zelle
  • Google Wallet
  • Een cheque vragen
  • Contante betaling vragen

Om voor deze methoden specifieke betalingsinstructies toe te voegen, kunt u notities op uw factuur toevoegen vanuit de Betalingsopties voor klanten, evenals op individuele facturen op het aanmaakniveau.

Account-niveau: iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogram in de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik/Klik op Betalingsopties van klant
  3. Tik/Klik in het kader van Betalingsinstructies
    • Hier kunt u beschrijven hoe u wilt dat uw eindklant u betaalt en notities achterlaten over de informatie die zij nodig hebben om u te betalen via de door u gewenste methode

Factuur-niveau: iOS en Android

1. Open de factuur waarvoor u betalingsinstructies wilt toevoegen
  2. Tik onder de betaalmethoden op het tekstvak met de tekst 'Als u specifieke instructies heeft met betrekking tot betalingen of stortingen, voer deze hier in.'
  3. Typ uw betalingsinstructies in dit vak en ze verschijnen dan op de factuur onder 'Betalingsinstructies'.

Account-niveau: Web

1. Klik op uw Accountnaam in de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik op Betalingsopties voor klanten
  4. Onder Instructies klikt u in het tekstvak met de tekst 'Als u specifieke instructies heeft met betrekking tot betalingen of stortingen, voer deze hier in.'
    • Hier kunt u beschrijven hoe u wilt dat uw eindklant u betaalt en notities achterlaten over de informatie die zij nodig hebben om u te betalen via de door u gewenste methode
  5. Klik op Opslaan

Factuur-niveau: Web-applicatie

1. Open de factuur waarvoor u betalingsinstructies wilt toevoegen
  2. In het gedeelte Aanmaken onder de tab Opmerkingen en betalingsinstructies klikt u op de blauwe tekst Betalingsinstructies toevoegen
  3. Klik in het tekstvak met de tekst 'Als u specifieke instructies heeft met betrekking tot betalingen of stortingen, voer deze hier in.'
    • Typ uw betalingsinstructies in dit vak en ze verschijnen dan op de factuur onder 'Betalingsinstructies'.