Wat gebeurt er met mijn account als mijn abonnement afloopt?

Afhankelijk van of u een jaar- of maandabonnement hebt, loopt uw ​​account elk jaar of elke maand op dezelfde datum af of wordt het automatisch verlengd. Wanneer uw abonnement bijna verloopt en als uw abonnement hebt opgezegd, wordt u hiervan vóór de vervaldatum in de app, evenals via e-mail, op de hoogte gebracht.

Hebt u na de vervaldatum nog niet betaald voor uw account, dan wordt het automatisch gedeactiveerd. U kunt dan alleen uw lijst met facturen, klanten en artikelen bekijken, evenals uw dashboard met rapporten en andere documentlijsten. U kunt echter geen afzonderlijke documenten bekijken of bewerken. Uw account blijft gedeactiveerd totdat u uw abonnement door middel van een betaling verlengt.

U kunt uw account tot 30 dagen voor de vervaldatum verlengen, zodat u niet vergeet te betalen. 

Wat gebeurt er als ik vergeet te betalen voor het verlengen van mijn abonnement?

Als u uw account laat verlopen, wordt het automatisch gedeactiveerd. Uw accountgegevens worden opgeslagen op onze servers en worden pas verwijderd als u ons hierom vraagt. Ook in een gedeactiveerde status worden de gegevens van uw account bewaard. U kunt uw account opnieuw activeren door de kosten voor een abonnement na de vervaldatum te betalen.

Wat moet ik doen als mijn account is gesloten, maar ik wel toegang tot mijn gegevens nodig heb?

Is uw abonnement verlopen en heeft uw account een gedeactiveerde status? Dan kunt u uw accountgegevens nog wel gewoon exporteren vanaf ons webplatform. Zie deze instructies.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

U kunt uw abonnement van Invoice2go opzeggen door deze stappen voor uw apparaat te volgen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen